Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Nordsø nøddesten 16-32 mm.
Beskrivelse af produkt

Nordsø nøddesten 16-32 mm.

1.345,00 kr.

1 m3 (1500 kg.) - Leveret i en bigbag / maxibag På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Nordsø nøddesten i størrelsen 16-32 mm.

Disse søsten, giver med deres runde former og farve et fantastisk flot og varmt udtryk til dit havebed, eller til en indkørsel, hvor man ønsker end lidt større sten, end hvad man normalt vil bruge. Størrelsen 16-32 mm. er målt på stenens korteste led, og der er derfor tale om en sten med lidt masse, hvor man tydeligt kan se de flotte former - også fra afstand. Farverne er gyldne og brunlige, og bringer de naturlige farver helt ind i haven. En stentype som er utrolig populær, og af absolut højeste kvalitet. 

Meget runde sten

De flotte søsten har de runde former, da de igennem tusinder af år er blevet slebet af vandet i det Jydske rev ude i Vesterhavet, hvor de kommer fra. Det giver et meget roligt look, og kombineret med stenenes størrelse, giver det dybde og varme, som vil smitte af på hele haven. Den særlige gyldne og brune farve er en fryd for øjet, og særligt i fugtig vejr træder nuancer for alvor frem. Vi tilbyder søsten i flere størrelser, og man kan med fordel kombinere disse, så man bruger sø-nødder i havebedet, og f.eks. sø-perler på en havesti. Så får man et flot match, og en rød tråd i havemiljøet.

Hvor tykt et lag søsten skal man beregne?

Disse søsten, også kaldet sø-nødder måler 16-32 mm. på den korteste led - altså en sten som er lidt større end dem man f.eks. ser i en indkørsel. Derfor kræves der et lag på ca. 7 cm. tykkelse for at bunden bliver ordenligt dækket. Det betyder at 1 m3 rækker til at dække ca. 14 m2. 
Stenenes størrelse gør dog, at man ikke vil få behov for senere at genopfylde på arelaet hvor de ligger. De bliver hvor de er, og katte og hunde, vil normalt ikke rode rundt i stenene, så bliver flytter sig fra det oprindelige område. Hvis stenene bruges på et område hvor der kører store maskiner, vil de dog godt kunne trykke sig ned i underlaget over tid.

Levering af Nordsø nøddesten

Vi kan levere sønødder til hele Danmark, og alt leveres i de praktiske maxibags, som er en stor bigbag der gør det nemt at håndtere. De kan nemlig placeres efter dit ønske, så arbejdet gøres så nemt som muligt. En maxibag indeholder enten 1000 kg. eller 1 m3, hvor man ved sidstenævnte får en langt bedre kilopris.
Her på siden kan du indtaste dit postnummer, og herefter vælge hvilken leveringsstype du ønsker.

Almindelig levering ved "fortov / Indkørsel"

Inkluderet i prisen er vores standardlevering, hvor din maxibag bliver anbragt ved begyndelsen af din indkørsel eller på fortovet ved din bolig. Du har mulighed for at præcisere den ønskede placering, så den ikke forhindrer din bil eller andet. Disse instruktioner kan du angive i kommentarfeltet senere i købsprocessen.

Levering med gaffeltruck

Hvis du har behov for at få din bigbag leveret til et område, hvor vores store lastbiler ikke kan nå frem, kan levering med gaffeltruck være en stor fordel. Dette kan eksempelvis være i et sommerhusområde eller en haveforening. Hvis du har en lang indkørsel, kan vi også transportere den så langt ind på din grund som fysisk muligt. Det er vigtigt at bemærke, at gaffeltrucken er tung, og vi undlader derfor at køre over fliser, græs eller andre skrøbelige områder, hvor der kan opstå skader.

Vores gaffeltrucks har en bredde på 2,5 meter og en højde på 2,8 meter.

Levering med kran

Ønsker du, at din maxibag bliver leveret over en hæk eller et hegn, skal du vælge denne leveringsmetode. Mange gange bruges disse sten i forbindelse med haveprojekter, og ved at vælge levering med kran kan du undgå mange ture med trillebøre. Derudover kan du måske få placeret den store bigbag præcist i det bed, hvor stenene skal bruges, hvilket gør processen endnu lettere.

Vores kranbiler har en rækkevidde på cirka 7 meter fra lastbilens parkeringssted.

Læs mere om vores leveringstyper her