Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage

Nordsø singels 32-60 mm.

1.445,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Vi hos Maxibag.dk har vores helt egne unikke produkt-kvaliteter, der med garanti giver dig det smukkest og bedste resultat. Forvent mere!

Nordsø singels i størrelsen 32-60 mm.

Disse søsten bringer en virkelig flot, varm og naturlig farve til dit havebed eller rundt om huset ved soklen. De brunlige nuancer og de runde former giver et helt særligt udtryk, hvor vedligeholdet er minimalt, og som altid vil stå knivskarpt. Størrelsen 32-60 mm. er målt på stenens korteste led, og det er derfor en relativ stor stentype - den type som officielt hedder "singles". Derfor egner den sig fantastisk i havebedet, eller andre steder hvor man ikke skal gå. Det er en pyntesten af absolut flotteste og bedste kvalitet, som vi er stolte af at have på Maxibag.dk.

Meget runde sten

De flotte søsten har de runde former, da de igennem tusinder af år er blevet slebet af vandet i søen hvor de kommer fra. Det giver et meget roligt look, og kombineret med stenenes størrelse, giver det dybde og varme, som vil smitte af på hele haven. Den særlige rød-brune farve findes kun få steder i Danmark, og særligt i fugtig vejr træder nuancer for alvor frem. Vi tilbyder søsten i flere størrelser, og man kan med fordel kombinere disse, så man bruger sø-singles i havebedet, og f.eks. sø-perler på en havesti. Så får man et flot match, og en rød tråd i havemiljøet.

Hvor tykt et lag søsten skal man beregne?

Disse søsten, også kaldet sø-sinlges måler 32-60 mm. på den korteste led - altså en relativ stor sten. Derfor kræves der et lag på ca. 10 cm. tykkelse for at bunden bliver ordenligt dækket. Det betyder at 1 m3 rækker til at dække ca. 10 m2. 
Stenenes størrelse gør dog, at man ikke vil få behov for senere at genopfylde på arelaet hvor de ligger. De bliver hvor de er, og hunde og katte, vil ikke være i stand til at grave i dem, og sprede dem ud til andre områder. Faktisk bryder dyr sig slet ikke om at gå på områder med store sten. Derfor kan de med fordel bruges, hvor man ikke ønsker dette.

Levering af sø-singles

Vi kan levere sø-singles til hele Danmark, og alt leveres i de praktiske maxibags, som er en stor bigbag der gør det nemt at håndtere. De kan nemlig placeres efter dit ønske, så arbejdet gøres så nemt som muligt. En maxibag indeholder enten 1000 kg. eller 1 m3, hvor man ved sidstenævnte får en langt bedre kilopris.
Her på siden kan du indtaste dit postnummer, og herefter vælge hvilken leveringsstype du ønsker.

Standard-levering "fortov / Indkørsel"

Vores standard-levering "fortov / Indkørsel" er inkluderet i prisen. Her bliver din maxibag placeret i starten af din indkørsel, eller på fortovet ved dit hus. Du kan naturligvis beskrive præcis hvor den skal placeres, så den ikke står i vejen for din bil eller andet. Dette gøres i kommentar-feltet som kommer senere i købs-processen.

Levering med gaffeltruck

Levering med gaffeltruck kan være en kæmpe fordel, hvis du ønsker din bigbag leveret på et område, hvor vores store lastbiler ikke kan komme frem. Det kan f.eks. være i et sommerhusområde eller en haveforening. Har du en lang indkørsel, kan vi også køre den så langt ind på din grund, som det fysisk er muligt.
Man skal dog være opmærksom på, at en gaffeltruck er meget tung, og vi kører derfor ikke hen over flisebelægning, græs eller andre sarte områder, hvor vi vurderer at gaffeltrucken vil lave skader.

Vores gaffeltrucks måler 2,5 meter i bredden, og er 2,8 meter høje.

Levering med kran

Hvis du ønsker din maxibag leveret ind over en hæk eller et stakit, skal du vælge denne leveringstype. I mange tilfælde skal disse sten bruges i forbindelse med et haveprojekt, og man kan spare rigtige mange ture med trillebøre, og måske endda få den store bigbag placeres lige præcis i det bed hvor stenene skal bruges, så man blot skal sprætte sækken op. Så bliver det ikke nemmere.

Vores kranbiler kan række en bigbag ca. 7 meter væk fra hvor lastbilen holder parkeret.

Læs mere om vores leveringstyper her