Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Strandsten 16-32 mm.

1.395,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Vi hos Maxibag.dk har vores helt egne unikke produkt-kvaliteter, der med garanti giver dig det smukkest og bedste resultat. Forvent mere!

Strandsten i størrelsen 16-32 mm.

Danmarks absolut mest hvide danske natursten på markedet.

Her har du mulighed for at bringe flotte hvide strandsten helt hjem i din egen have. Den meget store mængde af hvide kalksten, gør at denne blanding er blandt de lyseste på markedet, og størrelsen gør den velegnet til alle bedtyper, eller som fyld imellem trædesten. Stenene er hentet fra Rimmerby Strand i Nordjylland, som er kendt for de meget hvide sten - ja nok Danmarks hvideste, og samtidig er stenene meget runde og bløde i formen. En utrolig flot blanding, som vi er meget stolte af.

Størrelsen 16-32 mm. er målt på stenens korteste led. Vi anbefaler derfor ikke at denne sten benyttes i indkørsler, da den bliver for stor.

Meget hvide sten

Det er den store mængde af kalksten der giver den utrolig lyse farve i denne blanding. Udover at det er utrolig lyst og flot, giver det også en god mulighed for at skabe skarpe kontraster i haven, hvilket er meget populært. Den hvide farve står godt til næsten alt, og sammen med en grå eller mørkegrå flise, vil den stå knivskarpt, og samtidig bringe de runde strandformer ind i haven eller havegangen. Kalksten suger i øvrigt lynhurtigt væske - derfor er disse sten ganske kort tid om at tørre, hvilket gør, at de næsten året rundt har det flotte lyse look.

Levering af strandsten 16-32 mm.

Alle vores varer leveres i maxibags / bigbags til hele Danmark, og det er en nem måde for dig at få leveret disse strandsten på. Maxibags er praktiske og kan i mange tilfælde placeres, hvor du ønsker det - specielt hvis du gør brug af vores forskellige leveringsmetoder. Det kan spare dig for en masse hårdt arbejde og besvær. Du finder de forskellige leveringsmetoder ved at indtaste dit postnummer her på siden.

Standard-levering

Vores standard-levering hedder "fortov / indkørsel" og er altid inkluderet i prisen. Her bliver din maxibag placeret i starten af din indkørsel eller på fortovet, alt efter hvad der passer dig bedst. Du kan altid beskrive, hvordan du ønsker din vare placeret (kommer senere i købsforløbet), så behøver du ikke at være hjemme ved modtagelsen.

Gaffeltruck-levering

Denne leveringstype er fantastisk, hvis du bor i et område, hvor vores store lastbiler normalt ikke kan komme til, f.eks. på en sommerhusgrund eller i en haveforening. Det er også muligt at få kørt den langt ind i en indkørsel, hvis underlaget tillader det.

Vores gaffeltrucks er meget tunge, og vi foretrækker at undgå at køre på fliser og sarte arealer, da den høje vægt nemt kan lave skader på området. Trucken er 2,5 meter bred og 2,8 meter høj.

Kran-levering

Vælger du kran-levering, kan du få løftet strandstenene over en hæk eller et stakit, eller ind i en indkørsel, hvor en truck er for tung. Her kan man virkelig spare en masse løftearbejde, og i mange tilfælde placere sækken lige præcis hvor den skal benyttes. 

Vores kranbiler kan række en bigbag ca. 7 meter væk fra lastbilen.

Læs mere om vores leveringsmetoder her

Store mængderabat / tilbud ved køb af flere bigbags

Der er mange penge at spare ved at købe flere bigbags her på Maxibag. Vi har rigtig god mængderabat, som virker på tværs af alle vores produkter, så det kan godt svare sig at samle sine indkøb hos os. Så hvis du f.eks. skal bruge strandsand sammen med disse strandsten, laver systemet automatisk et tilbud til dig, som du kan se, når du går til kurven. Jo flere bigbags der købes, jo større rabat får man.

Læs mere om vores mængderabat her