Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Strandsten 30-70 mm.

1.395,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Vi hos Maxibag.dk har vores helt egne unikke produkt-kvaliteter, der med garanti giver dig det smukkest og bedste resultat. Forvent mere!

Strandsten i størrelsen 30-70 mm.

Danmarks absolut mest hvide danske natursten på markedet.

Nu har du muligheden for at bringe smukke hvide strandsten hjem i din egen have. Den store mængde hvide kalksten gør denne blanding til en af de lyseste på markedet, og størrelsen gør den velegnet til alle typer af bede, hvor man ønsker en lidt større stentype. Stenene er hentet fra Rimmerby Strand i Nordjylland, kendt for sine meget hvide sten - måske endda Danmarks hvideste. Samtidig er stenene meget runde og bløde i formen, hvilket skaber en utroligt flot blanding, som vi er stolte af.

Størrelsen 30-70 mm er målt på stenens korteste led. Det vil sige at denne stentype indeholder relativt store sten. Vi anbefaler derfor ikke, at denne sten bruges i indkørsler, eller steder hvor man kommer til at gå på stenene. 

Meget hvide sten

Den store mængde kalksten giver den utroligt lyse farve i denne blanding. Udover at være utroligt lys og flot, giver det også mulighed for at skabe skarpe kontraster i haven, hvilket er meget populært. Den hvide farve passer godt til næsten alt, og op kantsten, eller sammen med jord vil den stå knivskarpt og samtidig bringe de runde strandformer ind i haven.. Kalksten suger hurtigt væske - derfor tørrer disse sten hurtigt, hvilket betyder, at de næsten året rundt bevarer det flotte lyse udseende.

Levering af strandsten 30-70 mm.

Alle vores varer leveres i maxibags/bigbags til hele Danmark, og det er en nem måde for dig at få leveret disse strandsten på. Maxibags er praktiske og kan i mange tilfælde placeres, hvor du ønsker det - specielt hvis du gør brug af vores forskellige leveringsmetoder. Det kan spare dig for en masse hårdt arbejde og besvær. Du finder de forskellige leveringsmetoder ved at indtaste dit postnummer her på siden.

Standard-levering

Vores standard-levering kaldes "fortov/indkørsel" og er altid inkluderet i prisen. Her bliver din maxibag placeret i starten af din indkørsel eller på fortovet, alt efter hvad der passer dig bedst. Du kan altid beskrive, hvordan du ønsker din vare placeret (kommer senere i købsforløbet), så behøver du ikke at være hjemme ved modtagelsen.

Gaffeltruck-levering

Denne leveringstype er fantastisk, hvis du bor et sted, hvor vores store lastbiler normalt ikke kan komme til, f.eks. på en sommerhusgrund eller i en haveforening. Det er også muligt at få kørt den langt ind i en indkørsel, hvis underlaget tillader det.

Vores gaffeltrucks er meget tunge, og vi foretrækker at undgå at køre på fliser og sarte arealer, da den høje vægt nemt kan lave skader på området. Trucken er 2,5 meter bred og 2,8 meter høj.

Kran-levering

Vælger du kran-levering, kan du få løftet strandstenene over en hæk eller et stakit eller ind i en indkørsel, hvor en truck er for tung. Her kan man virkelig spare en masse løftearbejde, og i mange tilfælde placere sækken præcis, hvor den skal benyttes.

Vores kranbiler kan række en bigbag ca. 7 meter væk fra lastbilen.

Læs mere om vores leveringsmetoder her

Store mængderabat / tilbud ved køb af flere bigbags

Der er mange penge at spare ved at købe flere bigbags her på Maxibag. Vi har rigtig god mængderabat, som virker på tværs af alle vores produkter, så det kan godt svare sig at samle sine indkøb hos os. Så hvis du f.eks. skal bruge strandsand sammen med disse strandsten, laver systemet automatisk et tilbud til dig, som du kan se, når du går til kurven. Jo flere bigbags der købes, jo større rabat får man.

Læs mere om vores mængderabat her