Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage

Brugte varierende brosten

2.995,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Brugte brosten af varierende størrelse

Vi har fået et restparti (i alt 9 tons) af disse utrolig flotte brosten, som er i varierende størrelse.
De har en tydelig trædeflade, som vidner om en langt liv, og som vil bringe historien helt hjem til din indkørsel, have eller sti. Med disse brugte brosten vil du kunne skabe et miljø, som aldrig forgår, og som kun vil blive smukkere med tiden.

Brosten som disse bliver sværere og sværere en finde. Derfor oplever vi også at priserne stiger hurtigt. Den tydelige trædeflade kræver rigtig mange år fra tidligere brug, og kan derfor ikke laves kunstigt. Vi ser en stigenede tendens for netop denne type belægning, og de varierende størrelser gør KUN at de skilder sig ud, og giver et unikt look.

1000 kg. rækker til ca. 2,6 m2

Fordele ved brugte brosten

Brosten er en enorm holdbar løsning. Når de er udlagt, kan de holde til tung trafik, og i modsætning til fliser, vil man ikke kunne se et mindre tryk. De er nemme at holde pæne, og kræver kun et minimal vedligehold. Farvespillet er unikt, og man kan ikke undgå at fornemme historien fra de gamle sten. Hver sten har sit udtryk, og ingen er ens.

Derudover tilbyder brosten fremragende dræningsegenskaber. Takket være de mellemrum, der dannes mellem stenene, tillader de regnvand at passere igennem og undgår ophobning af vandpytter. Dette reducerer risikoen for skader forårsaget af frysning og optøning samt skaber en mere sikker overflade at gå på, da brostenene minimerer risikoen for glatte områder.

Samlet set er brosten en pålidelig og attraktiv løsning til udendørsbelægninger. Deres holdbarhed, dræningsegenskaber, designmuligheder og lave vedligeholdelseskrav gør dem til et ideelt valg for enhver, der ønsker at skabe et smukt og funktionelt udendørsområde. Uanset om det drejer sig om en indkørsel, terrasse eller gangsti, kan brosten tilføje et strejf af elegance og varig skønhed til ethvert projekt.

Levering af brosten til hele Danmark

Vi er din pålidelige leverandør af brosten i hele Danmark, hvor der findes faste broforbindelser. Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du stole på os til at levere kvalitetsbrosten direkte til din dør. Vores omfattende distributionsnetværk og samarbejde med pålidelige transportører gør det muligt for os at betjene kunder i hele Danmark.

Vi forstår vigtigheden af en effektiv og problemfri levering af brosten, og derfor tilbyder vi forskellige muligheder for at imødekomme dine behov.

Truck-levering

Udover standard levering med lastbil kan vi også arrangere levering med truck, hvilket er ideelt til steder med begrænset adgang eller trange pladsforhold. Vores erfarne operatører sikrer, at brostenene leveres præcist og effektivt til det ønskede sted.

Kran-levering

Ønsker du din maxibag leveret ind over en hæk eller et stakit, er dette helt klart leveringsmetoden som du skal vælge. Vores kran kan række ca. 7 meter fra hvor lastbilen holder.

Du kan læse meget mere om vores leveringsmetoder her

 

Hvor stor er en brosten?
Den måler ca. 21 x 14 x 14 cm. Det gamle brugte brosten kan dog godt variere lidt i størrelsen, hvilket er med til at give dem det rigtige look.
Hvor mange brosten pr. m2?
Der skal bruges 31 brosten for at dække 1 m²
Hvor mange m2 dækker et ton brosten?
Et ton brosten (ca. 80 stk.) dækker ca. 2,6 m²
Hvad vejer en brosten?
En brosten, som måler 21 x 14 x 14 cm vejer 12-13 kg.