Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Sådan laver du en flot græsplæne

Det er let at så en ny græsplæne. Ved brug af vores topdressing er det nemt og ganske hurtigt at etablere en ny græsplæne med et fantastisk resultat.

Det handler om at få en ordentlig plænedræs / topdress som giver din nyetablerede græsplæne næring i afstemt mængde, og samtidig et mindre stenindhold der sørger for at jorden kan dræne.

 

Fremgangsmåde:

  1. Udlæg topdressingen i et lag på 3-5 cm. så det er muligt for dig at gøre området plan. Det er vigtigt når du udlægger produktet at det netop ligger ret jævnt på arealet.
  2. Efterfølgende skal man tromle / stampe området. Dette kan gøre med en håndtrommel, mindre pladevibrator eller i princippet en håndskovl. Bare jorden lige blive flad og plan.
  3. Rids let med en håndrive i den tromlede jord og lave nogle ca. 0,5 cm. ridser over hele arealet.
  4. Strø græsfrøene ud med hånden i et jævnt lag eller endnu bedre en såvogn så det bliver udlag i et jævnt lag. (Det kan være en fordel lige at tromle let efter udlægning af græsfrø.
  5. Vand området let.

Da har du en fantastisk løsning til etablering af dit nye område med græs, og du kan nyde sæsonen med en flot grøn græsplæne.

Hvilke græsfrø skal jeg vælge?

Vi anbefaler at bruge en ordentlig kvalitet af græsfrø. Der findes flere gode produkter, men sørg for at finde en god kvalitet, for at få et ordentligt resultat ud af din nye græsplæne. Vi forhandler produktet PrimeGarden, der er det bedste produkt på markedet, og ganske enkelt giver et fantastisk resultat. Denne type græsfrø kan bestilles sammen med flere af vores jordprodukter.

Vi ønsker dig en god arbejdslyst.

 

Sådan laver du en flot græsplæne - Guide - Maxibag.dk