Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Mørkegrå granitskærver 11-16 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Mørkegrå granitskærver 11-16 mm. (Undgå spild)

1.249,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Mørkegrå granitskærver i størrelsen 11-16 mm.

Undgå spild koncept

I dette koncept, hvor du undgår spild af granitskærver mørkegrå 11-16 mm. får du til det antal m² du skal bruge. Find ud af hvor mange m² du skal have dækket, og bestil det antallet her. Så får du til præcis det antal du skal bruge i den korrekte mængde. Da får du hverken for lidt eller for meget, og du undgår unødigt spild.

Mørkegrå granitskærver 11-16 mm. er en flot og skærve, der er meget ensartet i farven. Det er en yderst populær skærve, da den er utrolig flot, og dernæst har en god størrelse. Denne størrelse kan bruges alle steder man ønsker sten og ral udlagt og den er blandt andet kendt for at være god til at udlægge i indkørsler. Den har nemlig en størrelse der ikke sætter sig i dæk, og dette er en stor fordel i en indkørsel. Den bruges ofte langs husmure, på gangstier og i alle haveanlæg. Vi anbefaler et udlæg på 5 cm. lag, og dette er indregnet i den mængde du modtager. Vi specialpakker altså præcis den mængde du skal bruge, så du undgår unødigt spild.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under mørkegrå granitskærver, anbefaler vi sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de mørkegrå granitskærver. Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med mørkegrå granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den mest fyldestgørende oplevelse af anlægget. Sort stenmel skal også ses som en bedre løsning end fiberdug.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.