Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Mørkegrå granitskærver 16-22 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Mørkegrå granitskærver 16-22 mm. (Undgå spild)

1.499,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Mørkegrå granitskærver i størrelsen 16-22 mm.

Undgå spild koncept

Vil du også gerne undgå unødigt spild når du skal modtage sten? Vi oplever ofte, at nogle kunder får bestilt for meget, så man skal til at bortskaffe sten unødigt. Vi oplever også kunder, der desværre får bestilt for lidt til deres projekt. Her får du specialpakket præcis den mængde du skal bruge til dit projekt, og du skal blot kende det antal m² du skal have dækket af granitskærver mørkegrå 16-22 mm. Så pakker vores dygtige pakkefolk den korrekte mængde.

Mørkegrå granitskærver 16-22 mm. er en lidt større type skærve der er meget ensartet i farven. Det er en god størrelse, som du kan udlægge i en indkørsel eller i et havebed, hvor du ønsker en lidt større sten. Denne størrelse ligger rigtig godt fast, og kanterne på skærverne gør, at de nærmest låser sammen, så de ikke rykker sig. Vores bedste anbefaling er at udlægge denne mørkegrå granitskærve i et lag på 7 cm. da det er en lidt større skærve som kræver et sådan lag for at dække ordentligt. Vi har indregnet dette lag i den mængde du modtager til dit projekt.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under mørkegrå granitskærver, anbefaler vi sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de mørkegrå granitskærver. Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med mørkegrå granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den mest fyldestgørende oplevelse af anlægget. Sort stenmel skal også ses som en bedre løsning end fiberdug.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.