Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Røde granitskærver 12-22 mm. (Undgå spild
Beskrivelse af produkt

Røde granitskærver 12-22 mm. (Undgå spild

1.799,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Røde granitskærver i størrelsen 12-22 mm.

Undgå spild koncept

Nu kan du købe granitskærver rød 12-22 mm. i præcis den mængde du skal bruge. Du er ikke låst fast i hele 1000 kg. enheder, men derimod en specialpakning, der passer til netop dit projekt. Vi specialpakker den mængde du skal bruge for dig og du skal blot bestille den mængde sten du skal bruge her, så leverer vi det hurtigt hos dig på den ønskede adresse.

Røde granitskærver 12-22 mm. er en flot norsk skærve der er i en ordentlig rød kvalitet. 12-22 mm. er en god størrelse til udlæg i indkørsler, langs sokler på huse, i havebede og på gangarealer. Det er en meget alsidig stenstørrelse, der er nem at arbejde med og holde flot. Vi anbefaler et lag på 7 cm. hvilket vi har udregnet vores specialpakning på her. Så får du leveret præcis til 7 cm. lag i det antal m² du ønsker.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under røde granitskærver, anbefaler vi rødt stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de røde granitskærver. Rødt stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende rød bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med røde granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.