Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Røde granitskærver 8-11 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Røde granitskærver 8-11 mm. (Undgå spild)

1.499,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags

Ikke på lager

Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Røde granitskærver i størrelsen 8-11 mm.

Undgå spild koncept

Det handler om at få leveret præcis den mængde granitskærver rød 8-11 mm. du skal bruge til dit projekt. Du skal hverken have for meget eller for lidt i mængde. Dette har vi nøje udregnet for dig her, og vi sørger for en specialpakning i den mængde du skal bruge. Du skal blot udregne hvor mange m² du har, der skal dækkes og bestille til det antal m² her. Da får du præcis den mængde sten du skal bruge.

Røde granitskærver 8-11 mm. er en mellemstørrelse sten der er i en flot rød farve. Denne skærve kommer fra Norge fra et lille familiebrud, som er meget kendt for den smukke røde farve. Disse sten er perfekt til at udlægge i haveanlæg, på gangstier og i havebede. Den er nem at rive i, og den er nem at holde. Vi anbefaler et udlæg på 5 cm. lag og dette pakker vi efter til den mængde du skal bruge.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under røde granitskærver, anbefaler vi rødt stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de røde granitskærver. Rødt stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende rød bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med røde granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.