Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark
Rød/sort-mix granitskærver 11-16 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Rød/sort-mix granitskærver 11-16 mm. (Undgå spild)

1.499,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags

Ikke på lager

Sådan leverer vi
Om Maxibag.dk

Rød/sorte granitskærver i størrelsen 11-16 mm.

Undgå spild koncept

Nu kan du få leveret i specialpakket mængde til dit projekt. Du får hverken for lidt eller for mange sten, og vi fremsender dig nøjagtigt den mængde granitskærver rød / sorte 11-16 mm. som passer til det antal m² du skal bruge. Du skal blot finde frem til det antal du skal have dækket og bestille det her. Så leverer vi den nøjagtige mængde hos dig, uden du skal tænke på mere.

Rød/sorte granitskærver 11-16 mm. er en smuk blanding af røde og sorte sten, der giver en fantastisk harmonisk belægning med skærver. 11-16 mm. er den mest anvendte stenstørrelse, og den kan bruges all round. Den er god i indkørsler, da stenene ikke sætter sig i dækkene på biler. Den er god i havebede, og den er god andre steder på din grund, hvor du ønsker et udlæg af skærver. Vi anbefaler et lag på 5 cm. og dette har vi også udregnet mængden efter som du får leveret hos dig.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under rød/sorte granitskærver, anbefaler vi enten rødt eller sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under skærverne. Rødt stenmel og Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med rød/sorte granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.