Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Sorte granitskærver 11-16 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Sorte granitskærver 11-16 mm. (Undgå spild)

1.299,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Om sorte granitskærver i størrelsen 11-16 mm.

(Den perfekste størrelse til indkørslen)

Vi sælger og leverer sorte granitskærver 11-16 mm. af de bedste kvaliteter. Sorte granitskærver 11-16 mm. er natursten, som springes i udenlandske landskaber. Granitskærvere giver en naturlig flot og inspirerende overflade for husejere og virksomheder over hele Danmark. Sorte skærver er for kunder, der ønsker en smuk sort overflade, som giver et eksklusivt look.

Sorte granitskærver 11-16 mm. er den meste brugte størrelse til indkørsler, da den er for stor til at sætte sig i bildæk, men samtidig er behagelig at gå på og arbejde med. Det er også en den granitskærve, vi generelt anbefaler som køreunderlag.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Undgå spild koncept

Dette nye koncept gør det nu muligt, at du hverken bestiller for lidt eller for meget. Her får du præcis granitskærver 11-16 mm. til det antal m² du har brug for. Det er udregnet efter den anbefalede mængde på 5 cm. lag, og du skal ikke tænke på mere end at bestille til det antal m² du har brug for. Da undgår du unødigt spild.

Udlægning af sorte granitskærver

Vi anbefaler at udlægge sorte granitskærver i størrelsen 11-16 mm. i et lag på 5 cm. tykkelse. Da får du en flot dækning. Bruges den et sted hvor der skal køre biler og cykler, skal man faktisk passe på, at laget ikke bliver meget tykkere. Sker dette, vil biler kunne sætte sig fast, og det vil blive svært at cykle i. Taler vi om udlægning i et bed eller lignede, vil et tykt lag kun være en fordel i forhold til ukrudt.

For en optimal bund under sorte granitskærver, anbefaler vi sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de sorte granitskærver. Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Herved kan man spare lidt på lagets tykkelse, og være garanteret for, at området ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den mest fyldestgørende oplevelse af anlæg. Sort stenmel skal også ses som en bedre løsning end fiberdug.

Sker udlægningen i et bed, og man vil give ukrudt de absolut sværeste forhold, så kan det være en fordel at ligge en ukrudtsdug under stenmelet...eller under skærverne, hvis man ikke vil bruge stenmel. Her på siden kan du vælge at medkøbe ukrudtsdug i en tyk og virkelig god kvalitet. Ukrudtsdugen måler 2 x 5 meter, og er nem at arbejde med. Undgå altid at købe en dug der er for tynd. Den vil hurtigt revne, og effekten forsvinder.

Støv på skærverne 

Når de sorte granitskærver bliver leveret, er de fyldt med støv fra knusningen af granitten, og der vil gå tid, før alt støvet bliver skyllet væk af regnvand - men indtil da, kan de altså nærmest syne grå i stedet for sorte. Når de først er skyllet rene, vil de dog aldrig blive støvede igen, og man vil fremover kunne nyde den naturlige farve fra de flotte sten.

Sorte granitskærver er mest sorte i våd stand. I enkelte tilfælde kan der forekomme få hvide sten blandt de sorte granitskærver, da det er 100% naturprodukt.

Levering af sorte granitskærver

Vi leverer sorte granitskærver til hele Danmark. Dette er gratis, såfremt der er brofast forbindelse. Vi gør rigtig meget for at imødekomme vores kunders ønske for en optimal levering. - og derfor kan man vælge 3 forskellige leveringsmetoder, så produktet kan bliver aflæsset præcis hvor man ønsker det.

Du behøves ikke at være hjemme når vi kommer - men beskriv gerne så godt du kan, hvor din maxibag skal afsættes. Dette gøres i kommentar til levering, som du finder senere i købsforløbet. Skriv også gerne hvis chaufføren skal ringe når han ankommer. Alle vores chauffører har mange års erfaring - og er gode til at kontakte dig, hvis der er nogen tvivl. 

Standard-levering

Leveringen som er inkluderet i prisen giver dig levering i umiddelbar nærheden af lastbilen. Dvs. typisk på fortovet eller i en indkørsel. Hvis du bor på en ejendom og blot ønsker din bigbag aflæsset en en vendeplads/gårdsplads, er dette også inkluderet, såfremt lastbilen kan køre til og fra området uden besvær.

Mobiltruck-levering

Vores smarte mobil-truck, gør det muligt at få din bestilling HELT hen hvor du skal bruge den. Den er 2,3 m. i bredden, og kræver stort set ingen vendeplads. Det betyder at du kan få sækken kørt langt ind på en grund, hvor en lastbil ikke kan komme til. Denne løsning er også genial, hvis du skal have din ordre kørt ind til et sommerhus eller en haveforening, hvor vejene er små. Vær opmærksom på, at en mobiltruck er temmelig tung. Derfor kører vi helst ikke over en græsplæne eller andre følsomme områder, før vi på skrift har fået lov til dette.

Kran-levering

Du skal vælge levering med kran, hvis din ordre skal ind over en hæk eller anden forhindring. Det kan også være smart, hvis du skal have løftet sækken ind på et stykke, hvor der allerede ER udlagt ukrudtsdug. i så fald kan du blot sprætte sækken op, og så er skærverne udlagt på et øjeblik.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.