Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Sorte granitskærver 16-22 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Sorte granitskærver 16-22 mm. (Undgå spild)

1.499,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Sorte granitskærver i størrelsen 16-22 mm.

(Mellem til store granitskærver)

Undgå spild koncept

Hvis du også vil være ked af, at få leveret for meget til dit projekt, kan du her helt undgå at bestille både for lidt eller for meget. Vi har lavet et koncept hvor vi specialpakker præcis den mængde du har brug for. Du skal blot finde ud af hvor mange m² du skal have af granitskærver sort 16-22 mm. så klarer vi resten.

Sorte granitskærver 16-22 mm. er en lidt større type granitskærve, der ligger godt fast og er god til mange haveprojekter. Denne skærve kan også bruges i indkørsler og sætter sig på ingen måde i dæk på bilerne, som vi jo gerne vil undgå. Den kan også bruges mange andre steder i haven, og fordelen ved denne type er at det er en større skærve, som ligger godt fast. Sådanne granitskærver er gode til at låse sig sammen, så de ikke ruller væk fra dit bed eller haveanlæg. Vi anbefaler et lag på 7 cm. i denne størrelse, og dette har vi også udregnet efter. Så du modtager altså til det antal m2 du ønsker til at lagtykkelse på 7 cm.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under sorte granitskærver, anbefaler vi sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de sorte granitskærver. Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med sorte granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den mest fyldestgørende oplevelse af anlæg med sorte granitskærver. Sort stenmel skal også ses som en bedre løsning end fiberdug.

Støv på skærverne

Når de sorte granitskærver bliver leveret, er de fyldt med støv fra knusningen af granitten, og der vil gå tid, før alt støvet bliver skyllet væk af regnvand. Sorte granitskærver er mest sorte i våd stand. I enkelte tilfælde kan der forekomme få hvide sten blandt de sorte granitskærver, da det er 100% naturprodukt.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.