Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Sorte granitskærver 32-45 mm. DSB (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Sorte granitskærver 32-45 mm. DSB (Undgå spild)

1.899,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Sorte granitskærver i størrelsen 32-45 mm.

(Store granitskærver)

Undgå spild koncept

Dette er vores nye koncept, hvor vi har udregnet præcis til det antal m² du skal bruge. Du skal ikke tænke på om du får bestilt for meget eller for lidt. Du får præcis til dig projekt og det eneste du skal finde ud af er hvor mange m² du skal have dækket af denne granitskærve sort 32-45 mm.

Sorte granitskærver 32-45 mm. også kaldet DSB-skærver eller baneskærver, er  den største størrelse du kan få. Det er en fantastisk smuk skærve, der egner sig godt til havebede og på skrænter hvor man ønsker en stor skærve. Den er rigtig god til at lægge på skrænter, da både dens størrelse og dens kantede sider gør at den ligger fast og ikke ruller ned. Vi anbefaler at udlægge denne 32-45 mm. i et lag på 10 cm. for at den dækker dit område ordentligt, og dette har vi udregnet efter i den mængde du modtager.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under sorte granitskærver, anbefaler vi sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de sorte granitskærver. Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med sorte granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den mest fyldestgørende oplevelse af anlæg med sorte granitskærver. Sort stenmel skal også ses som en bedre løsning end fiberdug.

Støv på skærverne

Når de sorte granitskærver bliver leveret, er de fyldt med støv fra knusningen af granitten, og der vil gå tid, før alt støvet bliver skyllet væk af regnvand. Sorte granitskærver er mest sorte i våd stand. I enkelte tilfælde kan der forekomme få hvide sten blandt de sorte granitskærver, da det er 100% naturprodukt.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.