Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Sorte granitskærver 5-8 mm. (Undgå Spild)
Beskrivelse af produkt

Sorte granitskærver 5-8 mm. (Undgå Spild)

1.299,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Sorte granitskærver i størrelsen 5-8 mm.

(Lille størrelse granitskærve)

Undgå spild koncept

Vores nye og smarte koncept, hvor du ikke bestiller i faste tons-mængder, men derimod i en doseret mængde i forhold til det antal m² du har. Her kan du bestille præcis til dit areal, og du skal ikke tænke på hverken at få for lidt eller for meget. Du skal da ikke til at bortskaffe dine granitskærver, hvis du f.eks. får for meget. Du vælger blot det antal m² der passer til dig projekt.

Sorte granitskærver 5-8 mm. er den mindste granitskærver sort, og bruges normalt i havebede eller på gangarealer. Denne størrelse skærve er nem at rive i og arbejde med. Vi anbefaler et lag på 4 cm. dækning, og dette er indregnet i prisen.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under sorte granitskærver, anbefaler vi sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de sorte granitskærver. Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med sorte granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den mest fyldestgørende oplevelse af anlæg med sorte granitskærver. Sort stenmel skal også ses som en bedre løsning end fiberdug.

Støv på skærverne

Når de sorte granitskærver bliver leveret, er de fyldt med støv fra knusningen af granitten, og der vil gå tid, før alt støvet bliver skyllet væk af regnvand. Sorte granitskærver er mest sorte i våd stand. I enkelte tilfælde kan der forekomme få hvide sten blandt de sorte granitskærver, da det er 100% naturprodukt.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.