Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage

Leca® - Flora - 1000 liter

1.795,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Leca® Flora - 1000 liter - Perfekt til jord og planter

Leca® Flora er ideelt til planteproduktion, blomsterkrukker, altankasser og haveanlæg. 

Ved at placere Leca® Flora i bunden af potter og krukker opnår man en naturlig fugtbalance og reducerer risikoen for overvanding. Produktet er desuden fremragende til jordforbedring i haven. Når det blandes i jorden i forholdet 1:3, skaber det en luftig og porøs blanding, der fremmer rodudviklingen og forbedrer plantens vækst. Som dæklag i toppen af krukker og potter hjælper Leca® Flora med at reducere udtørring. Det kan også anvendes som bunddække i havens bede for at hæmme ukrudtsvækst.

  • Densitet: 210-280 kg/m³
  • Kloridindhold: 0,02%
  • Syreopløseligt sulfat: 0,5%
  • Totalt svovlindhold: 0,32%

Leca® letklinker er et letvægtsprodukt, som er fremstillet i Danmark af dansk ler. leca-kugler bruges i rigtig mange løsninger - både traditionelle og nytænkende.

Leverering af Leca-kugler i bigbag

Levering af leca-kugler / leca-nødder i bigbags er en god løsning for dig, som ønsker at få leveret en større mængde lige til døren. Du kan kan gå til og fra den leverede bigbag uden at det roder og sviner.

Vi leverer Leca® Flora i følgende størrelser bigbags:

Vi kan levere din bigbag på flere forskellige måder, som du aktivt vælger her på siden, når du har indtastet dit postnummer. De forskellige metoder gør det nemt for dig at få placeret din ordre, så arbejdet bliver så nemt som muligt, og så den ikke står i vejen.

Fortov / Indkørsel-levering

Denne levering er altid inkluderet i prisen. Her leverer vi din ordre til fortovet eller starten af din indkørsel. Vi placerer altid din ordre så den ikke står i vejen for biler, og har du særlige ønsker, kan du altid skrive det i kommentar-feltet.

Gaffeltruck-levering

Med denne leveringsform, kan du få din maxibag kørt helt hen til stedet hvor de skal bruges, såfremt der er 2,5 i bredden og et godt underlag. Levering med gaffeltruck er også idéelt hvis du ønsker din ordre leveret til et sommerhusområde eller en haveforening, hvor vejene er for små til vores store lastbiler.

Kran-levering

Hvis du ønsker de store bigbags løftet hen over en hæk eller et stakit, skal du vælge kran-levering. Vores kranbiler kan række ca. 8 meter væk fra lastbilen, og dermed kan du spare dig selv for et kæmpe ekstra arbejde.

Du kan læse alt om vores leveringsmetoder her