Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark

Pigsten 60-80 mm.

1.495,00 kr.

0,67 m³ (1000 kg.) - Leveret i bigbag / maxibag På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1600 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Pigsten i størrelsen 60-80 mm. (Lille sten)

Vi tilbyder pigsten i størrelsen 60-80 mm., af sø-materiale fra Det Jyske Rev, hvor stenene er flotte og afrundede. Disse pigsten bruges til brolægningsopgaver, hvor den gamle klassiske stil ønskes. Pigsten er ofte brugt som brolægning ved helt gamle kampestens landbrug. Dengang satte man pigsten i jord, hvor man i dag sætter pigsten ned i sand. Bunden under belægning med pigsten er samme opbygning som ved almindelig flisearbejde.

I det Jyske Rev finder vi de smukkeste afrundede og naturslebne sten. Disse sten er under den seneste istid ført fra Norge via gletsjere til det Jyske Rev. Store mængder af klippeblokke er ført til det Jyske Rev, og omdannet til de flotteste natursten. Stenene er blevet naturligt runde af Vesterhavets kraftige og ustoppelige strømninger over mange tusinde år

Steder med væsentlig belastning fra biler og lignende lægges mellem 15-20 cm. stabilgrus i bunden og 10 cm. flisesand overpå. Husk at stampe omhyggeligt.
Steder med lille belastning på gangstier udlægges 5-10 cm. stabilgrus og 7-8 cm flisesand.

Brolægning med pigsten eller knoldebrolægning anses som noget af det fineste blandt anlægsgartnere. En brolægning med pigsten, hvor 1 m3 svarer til ca. 7-9 m2.
Vi levere pigsten i storsække direkte til din adresse.

Vær opmærksom på, at disse sten ikke er håndsorteret. Derfor vil der være en del mindre sten og sand i den leverede maxibag. Dette udgør ca. 10% af den samlede vægt. Dette har vi kompenseret for. Så alt i alt passer leveringen med det bestilte. Men man skal forvente lidt overskydende materiale.

Pigsten bliver leveret i en 1600 kg eller 1000 kg. Maxi big bag / Storsæk.

Bemærk: Man angiver altid stenens størrelse ud fra smalleste led.