Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Pyntesten 20-40 mm.

1.395,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Vi hos Maxibag.dk har vores helt egne unikke produkt-kvaliteter, der med garanti giver dig det smukkest og bedste resultat. Forvent mere!

Pyntesten i størrelsen 20-40 mm.

Denne stentype er helt særlig, og virkelig flot til bedet, hvor man ønsker en mørk varm farve, og samtidig en sten som er utrolig flot i både våd og tør tilstand (se billeder). Stenene er meget runde. En stor del næsten som en bold, hvilket er meget atypisk men utrolig smukt. Den særlige form skyldes, at den er pumpet op fra over 50 meters dybde, og den særlige farve og størrelse findes kun ét enkelt sted i Danmark. Derfor er vi meget stolte af, at have denne sten i vores sortiment.

Størrelsen 20-40 mm er målt på stenens korteste led. Det vil sige at denne stentype er uegnet til f.eks. indkørsler, eller steder hvor man skal gå. Til et havebed, eller rundt ved en sokkel er den dog helt perfekt. Ønsker man at holde hunde fra området, kan denne sten også benyttes, da de, ligesom mennesker, heller ikke vil finde disse sten behagelige at gå på.

En mørk og varm farve

Denne stenblanding skiller sig en del ud fra de blandinger man normalt ser på markedet. Farven er generelt mørk, og mængden af kalksten er yderst begrænset. Man kan i blandingen finde alt fra meget sorte sten, til grå og rødlige sten. Farver som står virkelig flot sammen, og som ændrer karakter når de bliver våde. I modsætning til mange andre stentyper, er farverne også spændende og flotte i tør tilstand. Derfor vil man året rundt have et virkelig smukt område, hvor disse sten er benyttet.

Levering af pyntesten 20-40 mm.

Alle vores varer leveres i maxibags/bigbags til hele Danmark, og det er en nem måde for dig at få leveret disse pyntesten på. Maxibags er praktiske og kan i mange tilfælde placeres, hvor du ønsker det - specielt hvis du gør brug af vores forskellige leveringsmetoder. Det kan spare dig for en masse hårdt arbejde og besvær. Du finder de forskellige leveringsmetoder ved at indtaste dit postnummer her på siden.

Standard-levering

Vores standard-levering kaldes "fortov/indkørsel" og er altid inkluderet i prisen. Her bliver din maxibag placeret i starten af din indkørsel eller på fortovet, alt efter hvad der passer dig bedst. Du kan altid beskrive, hvordan du ønsker din vare placeret (kommer senere i købsforløbet), så behøver du ikke at være hjemme ved modtagelsen.

Gaffeltruck-levering

Denne leveringstype er fantastisk, hvis du bor et sted, hvor vores store lastbiler normalt ikke kan komme til, f.eks. på en sommerhusgrund eller i en haveforening. Det er også muligt at få kørt den langt ind i en indkørsel, hvis underlaget tillader det.

Vores gaffeltrucks er meget tunge, og vi foretrækker at undgå at køre på fliser og sarte arealer, da den høje vægt nemt kan lave skader på området. Trucken er 2,5 meter bred og 2,8 meter høj.

Kran-levering

Vælger du kran-levering, kan du få løftet pyntestenene over en hæk eller et stakit eller ind i en indkørsel, hvor en truck er for tung. Her kan man virkelig spare en masse løftearbejde, og i mange tilfælde placere sækken præcis, hvor den skal benyttes.

Vores kranbiler kan række en bigbag ca. 7 meter væk fra lastbilen.

Læs mere om vores leveringsmetoder her

Store mængderabat / tilbud ved køb af flere bigbags

Der er mange penge at spare ved at købe flere bigbags her på Maxibag. Vi har rigtig god mængderabat, som virker på tværs af alle vores produkter, så det kan godt svare sig at samle sine indkøb hos os. Så hvis du f.eks. skal bruge muldjord til bedet sammen med disse pyntesten, laver systemet automatisk et tilbud til dig, som du kan se, når du går til kurven. Jo flere bigbags der købes, jo større rabat får man.

Læs mere om vores mængderabat her