Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Grå granitskærver 11-16 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Grå granitskærver 11-16 mm. (Undgå spild)

1.199,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Grå granitskærver i størrelsen 11-16 mm.

Undgå spild koncept

Hvis du også gerne vil undgå at bestille både for lidt eller for mange granitskærver i grå, så kan du her få præcis den mængde du skal bruge. Vi special-opsækker præcis den mængde skærver du skal bruge, og det eneste du skal tænke på er, hvor mange m² du skal have dækket. Da undgår du at skulle køre overskydende materiale væk.

Grå granitskærver 11-16 mm. er den meste populære skærve og størrelse i grå skærver. Det er en fantastisk flot og alsidig sten, der kan bruges nærmest over alt. Den er fantastisk i indkørsler, da den har en størrelse der ikke sætter sig i dæk på bilerne. Den bliver ofte brugt i haveanlæg, bede, på gangstier og mange andre steder. Vi anbefaler at udlægge 11-16 mm. i et lag på 5 cm. lag, og dette er indregnet i den mængde du modtager.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under grå granitskærver, anbefaler vi grå stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de grå granitskærver. Grå stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med grå granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.