Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Grå granitskærver 16-22 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Grå granitskærver 16-22 mm. (Undgå spild)

1.499,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Grå granitskærver i størrelsen 16-22 mm.

Undgå spild koncept

I dette smarte koncept får du leveret til præcis det antal m² du skal have dækket. Du får hverken for meget eller for lidt, og vi specialpakker til præcis det antal m² du skal bruge til dit projekt. Du skal blot vide hvor mange m² du skal have dækket, og bestille det samme antal her. Da undgår du at få leveret for lidt eller for meget.

Grå granitskærver 16-22 mm. er den lidt større type granitskærve der kan bruge flere steder. Den grå skærve kan bruges i indkørsler, i havebede, på gangstier og på skråninger der ikke har for stor en hældning. Vores anbefaling er et lag på 7 cm. og dette er også indregnet i den mængde du modtager. En fantastisk flot skærve der ligger godt fast.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under grå granitskærver, anbefaler vi grå stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de grå granitskærver. Grå stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med grå granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.