Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Grå granitskærver 32-50 mm. DSB (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Grå granitskærver 32-50 mm. DSB (Undgå spild)

1.799,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Grå granitskærver i størrelsen 32-50 mm.

Undgå spild koncept

Her kan du bestille til præcis det antal m² du skal bruge af granitskærver grå 32-50 mm. Du slipper for at få en mængde der er for stor eller for lille, og du får præcis til det antal m² du skal bruge grå skærver til. Du skal blot kende det antal m² du skal have dækket og efterfølgende specialpakker vi den mængde du skal bruge.

Grå granitskærver 32-50 mm. er den største skærve du kan få. Den bliver i folkemunde kaldet DSB skærver eller Baneskærver, da det er denne størrelse man ser ligge ved de danske jernbaner. Det er en fantastisk skærve, der egner sig til havebede og haveanlæg, hvor man ønsker store sten. Den er rigtig god på skråninger og skrænter hvor det både falder lidt og meget, da den er tung og kantet og ligger rigtig godt fast. Den skal udlægges i et lag på 10 cm. og dette modtager du til her.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under grå granitskærver, anbefaler vi grå stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de grå granitskærver. Grå stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med grå granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.