Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Grå granitskærver 8-11 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Grå granitskærver 8-11 mm. (Undgå spild)

1.199,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Grå granitskærver i størrelsen 8-11 mm.

Undgå spild koncept

Dette er et nyt og bæredygtigt koncept, hvor du præcis modtager den mængde granitskærver grå 8-11 mm. som du skal bruge. Ofte får mange kunder bestilt enten for lidt eller for meget til deres projekt, og dette kan vi helt undgå her. Du skal blot kende det antal m² du skal have dækket, og bestille det her, så får du præcis den mængde du skal bruge.

Grå granitskærver 8-11 mm. er en flot granitskæve der er god til at udlægge i havebede, på gange og i andre haveanlæg. Det er en skærve der er nem at rive i og arbejde med. Vi anbefaler en lagtykkelse på 5 cm. hvilket er indregnet i den mængde du modtager.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under grå granitskærver, anbefaler vi grå stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de grå granitskærver. Grå stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med grå granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.