Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Hvide granitskærver 11-16 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Hvide granitskærver 11-16 mm. (Undgå spild)

1.499,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Hvide granitskærver i størrelsen 11-16 mm.

Undgå spild koncept

Undgå spild er et miljørigtigt koncept, som oven i købet gør det meget nemt for dig. Du skal blot finde ud af hvor mange m² du skal have dækket af denne granitskærver hvid 11-16 mm. Så specialpakker vi den præcise mængde til dig. Vi oplever desværre ofte kunder der får købt for meget, og skal til at bortskaffe varen eller får bestilt for lidt i mængde, så det heller ikke passer. Her får du præcis til den mængde du skal bruge, og du skal ikke tænke på mere.

Hvide granitskærver 11-16 mm. er den mest anvendte stenstørrelse. Denne skærver er i en ordentlig hvid kvalitet, og den bruges mange steder hvor man ønsker udlæg af sten. Det er en god størrelse til udlæg i en indkørsel, da den ikke sætter sig i bilernes dæk, hvilket er en stor fordel. Den bruges i japanske haveanlæg eller havebede, hvor du ønsker en flot hvid sten. Den skal udlægges i et lag på 5 cm. og dette har vi udregnet efter i den mængde skærver du modtager.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under hvide granitskærver, anbefaler vi hvid stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de hvide granitskærver. Hvid stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende hvid bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med hvide granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.