Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Hvide granitskærver 8-11 mm. (Undgå spild)
Beskrivelse af produkt

Hvide granitskærver 8-11 mm. (Undgå spild)

1.499,00 kr.

Leveret i bigbags / maxibags

Ikke på lager

Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Hvide granitskærver i størrelsen 8-11 mm.

Undgå spild koncept

Ved dette gode koncept vil du altid undgå at få leveret for lidt sten eller for mange sten. Du får lige præcis den mængde granitskærver hvid 8-11 mm. du skal bruge til dit projekt. Du skal udregne det antal m² du skal have dækket, og bestille det antallet her. Så specialpakker vi den mængde skærver du skal bruge, og dette får du leveret direkte på din adresse. På den måde undgår du, at få leveret for mange sten som du efterfølgende skal bortskaffe, og du undgår at få bestilt for lidt.

Hvide granitskærver 8-11 mm. er en flot hvid sten i en rigtig smuk kvalitet. Disse skærver er helt hvide og meget ensartede i farven. Denne størrelse er god til alle havemiljøer, haveanlæg, gårdhaver, gangstier og meget mere. Det er en skærve der er nem at rive i og arbejde med. Den skal udlægges i et lag på 5 cm. og dette modtager du til det antal m² du skal bruge.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Brug af stenmel under granitskærver

For en optimal bund under hvide granitskærver, anbefaler vi hvid stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de hvide granitskærver. Hvid stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende hvid bundfarve under granitskærverne. Det gør også at området med hvide granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den flotteste oplevelse.

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Hvor mange granitskærver skal jeg bruge pr. m²
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m³ dækker 25-30 m² ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m² ved de største (32-45 mm). Den anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt et lag skærver skal jeg udlægge?
Jo større sten - jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt finder hjælp til udregning.