Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Bakkemørtel

Hos Maxibag.dk sælger vi bakkemørtel af høj kvalitet, som du kan bruge til dine byggeprojekter. Bakkemørtel er vasket sand (0-4 mm) blandet op med 6,6% brændt kalk, og det bruges til mange forskellige formål. Bakkemørtel er utrolig stærkt, og kan med fordel bruges til mange typer murerarbejde, f.eks. almindelig opmuring, skalmure, gesimser, sålbænke og grov pudsning.

Vi tilbyder bakkemørtel i 5,1% og 6,6%. Begge typer kan vi levere i 4 forskellige størrelser, som du kan vælge herunder. Alt mørtel leveres i bigbags, og vi leverer til hele Danmark. Du kan sammen med vores mørtel tilkøbe cement, så du får alt leveret på samme tid.

Husk at du hos os kan få leveret med både gaffeltruck og kran, så arbejdet bliver så let som muligt.

Se mere

Bakkemørtel i bigbags

Vi leverer bakkemørtel i bigbags, det gør i til hele Danmark. Som med alle vores andre produkter, har vi gjort det muligt for dig at få det leveret på flere forskellige måder. Det betyder at du kan slippe for rigtig meget arbejde. Hos os leverer vi nemlig ikke kun til kantsten, men kører der gerne helt ind på din grund, eller løfter det over et stakit eller en hæk. Så længe det fysisk er muligt, så finder vi den perfekt løsning for dig.

Du kan vælge imellem vores leveringsmetoder inde på selve produktet, når du har indtastet dit postnummer.

Hvor meget mørtel skal jeg bruge?

Det er svært, da mange faktorer indgår i regnestykket. Men for at have en idé om forbruget, kan man bruge følgende:

Der bruges ca. 700 liter /7 hl mørtel til 1000 mursten

Sådan blandes mørtel

Når du skal blande mørtel, er det vigtigt at du bliver blandet rigtig godt. Derfor er det den en stor fordel at låne eller leje en blandemaskine/cementblander til formålet. I mindre mænger kan man bruge en stor murerspand, men der skal røres godt rundt.

Det er altid en god idé at putte en smule vand i blanderen først. Tilsæt nu bakkemørtel, cement (I tilpasset mængde) og vand, og lad det blande i noget tid. Du kan løbende tilføre vand, indtil du opnår en konsistens som er til at arbejde med. 

Det kan variere hvor meget cement du skal tilføre, alt efter dit projekt. Det typiske forhold er dog 1:8 (1 del cement / 8 dele mørtel). Så opnår du en blanding som fungerer til de fleste formål.

Tilbud på mørtel

Da vi sælger mørtel i store mængder (op til 1000 kg), sikrer du dig en meget lav kilopris. Prisen er inklusiv levering, og i kombination med vores gode mængderabat, som du kan læse mere om her, får du en utrolig skarp pris. Vores mængderabat går på tværs af alle vores produkter. Det betyder, at du kan opnå det bedste tilbud, ved at samle dit køb hos os.