Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Bakkemørtel 5,1% - 750 Liter

1.895,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Bakkemørtel 5,1% - 750 liter (7,5 hl) - 35/65/650

Denne vådmørtel er godkendt og anvendelig til stort set alle opgaver. Her får du en bakkemørtel af høj kvalitet, som du kan bruge til dine byggeprojekter. Bakkemørtel er vasket sand (0-4 mm) blandet op med 5,1% brændt kalk, og det kan bruges til mange forskellige formål. Denne bakkemørtel er utrolig stærkt, og kan med fordel bruges til f.eks. opmuring af teglstensvægge.

Denne bigbag indeholder 750 liter, og passer til flere projekter og større reparationer. F.eks. har du mørtel til at lægge over 1000 almindelige mursten med denne størrelse bigbag. Du kan medkøbe cement, så du får leveret alt på én gang. Det er nemt for dig, og du slipper for at låne trialer, og få det støvede cement i bagagerummet på bilen.

Husk at du hos os kan få leveret med både gaffeltruck og kran, så arbejdet bliver så let som muligt.

Du kan læse meget mere om vores leveringsmetoder her.

Bemærk at 750 liter bakkemørtel fordel over flere bigbags.

Bakkemørtel i bigbags

Vi leverer bakkemørtel i bigbags, og det gør vi til hele Danmark. Som med alle vores andre produkter, har vi gjort det muligt for dig, at få det leveret på flere forskellige måder. Det betyder at du kan slippe for rigtig meget arbejde. Hos os leverer vi nemlig ikke kun til kantsten, men kører der gerne helt ind på din grund, eller løfter det over et stakit eller en hæk. Så længe det fysisk er muligt, så finder vi den perfekt løsning for dig.

Du kan vælge imellem vores leveringsmetoder inde på selve produktet, når du har indtastet dit postnummer.

Vi leverer bakkemørtel 5,1% i bigbags på følgende størrelser:

250 liter, 500 liter, 750 liter og 1000 liter

Hvor meget mørtel skal jeg bruge?

Det er svært, da mange faktorer indgår i regnestykket. Men for at have en idé om forbruget, kan man bruge følgende:

Der bruges ca. 700 liter /7 hl mørtel til 1000 mursten

Sådan blandes mørtel

Når du skal blande mørtel, er det vigtigt at du bliver blandet rigtig godt. Derfor er det den en stor fordel at låne eller leje en blandemaskine/cementblander til formålet. I mindre mænger kan man bruge en stor murerspand, men der skal røres godt rundt.

Det er altid en god idé at putte en smule vand i blanderen først. Tilsæt nu bakkemørtel, cement (I tilpasset mængde) og vand, og lad det blande i noget tid. Du kan løbende tilføre vand, indtil du opnår en konsistens som er til at arbejde med. 

Det kan variere hvor meget cement du skal tilføre, alt efter dit projekt. Det typiske forhold er dog 1:8 (1 del cement / 8 dele mørtel). Så opnår du en blanding som fungerer til de fleste formål.

Tilbud på mørtel

Da vi sælger mørtel i store mængder (op til 1000 kg), sikrer du dig en meget lav kilopris. Prisen er inklusiv levering, og i kombination med vores gode mængderabat, som du kan læse mere om her, får du en utrolig skarp pris. Vores mængderabat går på tværs af alle vores produkter. Det betyder, at du kan opnå det bedste tilbud, ved at samle dit køb hos os.

Hvad for forskellen på bakkemørtel og strandmørtel?
Bakkemørtel fremstilles af grovere sand en strandmørtel. Derfor er bakkemørtel velegnet som bindemiddel mellem f.eks. mursten, og strandmørtel egner sig bedst til pudseopgaver, da det giver en pænere overflade.
Hvor meget cement skal der blandes i mørtel?
En tommelfingerregel siger 1 del cement til 8 dele mørtel (1:8). Der kan dog være tilfælde hvor forholdet skal være anderledes.
Kan mørtel tåle frost?
Nej - mørtel kan ikke tåle frost.
Kan mørtel blive for gammelt?
Ja - Hvis mørtel står for længe kan det godt udtørre og blive for gammelt.
Hvad vejer mørtel?
100 liter mørtel vejer 170 kg.