Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer

Træflis - Douglas

DKK 2.285,00

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Få garanteret levering senest på FREDAG d. 7. Oktober.

OBS! Garanteres ikke ved leveringsmetoden "kran - over hæk".

 

Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Beskrivelse af produkt
Sådan leverer vi
Om Maxibag.dk

Altid gratis ekspres-levering.

Forvent markedets absolut højeste produkt-kvalitet og bedste service fra ordremodtagelse til levering. 

Altid gratis fragt og Ingen meromkostninger.

Vi tilbyder 31 forskellige størrelser af maxibags med douglas-træflis, for at undgå overlevering og spild ved dit haveprojekt.

Douglas træflis af 100% ren douglas kernetræ uden tilførsel af malingprodukter.

Douglas træflis er en helt ny og eksklusiv træflis, som har en utrolig lang holdbarhed. Douglas træflis har en lang holdbarhed fordi douglas træ har den fantastiske evne at være selvimprægnerende helt fra naturens side. Vi har valgt at bruge ren douglas-kernetræ, og altså ikke bare splint, for at opnå en endnu højere holdbarhed og for endnu smukkere træflis.

Douglas træflis er utrolig smukt med et varmt gyldent skær. Farven har en længere holdbarhed og ser flot ud efter flere år. 

Vi tilbyder flere forskellige størrelse maxibags med douglas-træflis - her nogle eksempler:

  • 4000 liter Douglas-træflis rækker til 40 m2 ved et lag på 10 cm. 
  • 3000 liter Douglas-træflis rækker til 30 m2 ved et lag på 10 cm.
  • 2000 liter Douglas-træflis rækker til 20 m2 ved et lag på 10 cm.
  • 1000 liter Douglas-træflis rækker til 10 m2 ved et lag på 10 cm

Douglas træflis leveres i disse forskellige typer/størrelser af maxibags. Ovenfor til højre for produktbillederne, finder du menupunktet "mængde". Her kan man vælge den eller de størrelser af maxibag der passer til netop dit behov.

Hvor kommer vores douglas træflis fra og hvorfor er det vigtigt at handle bæredygtig træflis?

PEFC ™- ordningen​

Ved køb af certificeret træ sikrer du dig, at den douglas træflis du køber hos maxibag.dk kommer fra træet og skove, der drives bæredygtigt. PEFC ™-ordningen har til opgave at bevare skovene og fremme en ansvarlig anvendelse af træer. PEFC er en forkortelse for ”Programme for the Endorsement of Forest Certifications schemes™”.

FSC®​ - ordningen

FSC® er en international non-profit mærkeordning til træer. FSC-mærket er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. FSC er en forkortelse for ”Forest Stewardship Council®”. Maxibag.dk indkøber ren douglas træflis fra træer med betegnelserne ”Pure” og ”Mix” Begge ordninger har bred opbakning fra Nepenthes, Greenpeace, WWF, sociale organisationer som BAT og virksomheder verden over. Skovene er certificeret efter PEFC eller FSC, og nogle er certificeret efter begge ordninger. Derfor har Maxibag.dk valgt at sælge douglas træflis fra træer der er certificeret efter begge ordninger.