Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark

Træflis - Gran/Lærk

Træflis gran/lærk er et 100% naturmateriale, uden tilførsel af miljøskadelige malingprodukter. Læs mere om bæredygtigheden i vores træflis længere nede på siden.

Træflis i rigtig flot kvalitet direkte til udlægning i haver, anlæg eller bede.

Træflis med en flot gylden træ, der gør dette træflis meget attraktiv for mange haveejere. Vi indkøber træflis af bedste kvalitet sådan størrelsen på denne træflis er meget homogen.

Vi anbefaler at udlægge træflis i et lag på 10 cm.

Træflis er en enkelt måde at gøre haven smuk.

Træflis leveres i disse forskellige typer/størrelser af maxibags. Nedenfor finder du vore udvalg. Her kan man vælge den eller de størrelser af maxibag der passer til netop dit behov.

Se mere

Hvordan leveres træflis?

Vi anser det som utrolig vigtigt at levere din træflis så tæt på det område du skal bruge det. Produktkvalitet og leveringsservice er kernen i vores virksomhed, og det sætter vi en ære i. Vi tilbyder derfor nogle forskellige leveringsmetoder, så vi kan servicere dig bedst muligt i forhold til placeringen af din træflis. Vi beskriver her, hvilke mulige leveringsmetoder du kan få.

Standardlevering – ved kantsten på fortov

Denne leveringsmetode skal du vælge, hvis du gerne vil have placeret dine maxibags ude ved vejen eller på dig fortov. Vi kan også lige sætte varen ind i din indkørsel, men kun i starten af indkørslen. Det er den billigste levering og den skal du altså vælge hvis du har disse kriterier.

Levering med mobil gaffeltruck

Denne leveringsmetode har vi stor succes med, og vi tilbyder hurtig levering af træflis over hele landet. Den er fantastisk hvis du har en lang indkørsel træflisen skal køres ned af, hvis du har en koteletgrund varen skal køres ned af eller andre steder med græs, grus eller perleral. Den kan køre rigtig mange steder der er relative stabile, og vi har en fantastisk erfaring med denne leveringsmetode.

Kranlevering

Træflis leveret med kran er rigtig godt, hvis du skal have placeret produktet ind over hækken eller over et hegn. Vi kan normalt ca. række 8-9 meter ind for dig. Vi har også kunder der skærer bunden op på maxibagen mens den hænger i kranen, og da kan man næsten få udlagt varen ved levering.

Når vores maxibags leveres, har vi presset luften ud, for at det fylder så lidt som muligt på lastbilen. Den leverede mængde svarer naturligvis til det bestilte i udlagt tilstand. Men når det blive komprimeret i en bigbag, fylder det en del mindre.

Hvor hurtigt kan jeg få leveret træflis?

Du kan altid indtaste dit postnummer for at se hvor hurtigt du kan få leveret varen. Vi kan i mange områder levere fra dag til dag eller indenfor ganske få dage. Vi har nogle fantastisk dygtige transportører og chauffører der sætter en ære i at udføre sit arbejde til din tilfredshed. Her møder du altid en serviceminded chauffør der lytter til dine ønsker, og udfører placering her, hvis det er muligt.

Vi er altid lydhøre for dit behov for hurtig levering og vi gør altid alt hvad der står i vores magt for at hjælpe dig som kunde.