Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Træflis - Gran/Lærk (1000 liter)
Beskrivelse af produkt

Træflis - Gran/Lærk (1000 liter)

1.145,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Træflis af gran/lærk (1000 liter)

Altid gratis ekspres-levering.

Forvent markedets absolut højeste produkt-kvalitet og bedste service fra ordremodtagelse til levering. 

Altid gratis fragt og Ingen meromkostninger.

Træflis gran/lærk er et 100% naturmateriale, uden tilførsel af miljøskadelige malingprodukter. Læs mere om bæredygtigheden i vores træflis længere nede på siden.

Træflis i rigtig flot kvalitet direkte til udlægning i haver, anlæg eller bede.

Træflis med en flot gylden træ, der gør dette træflis meget attraktiv for mange haveejere. Vi indkøber træflis af bedste kvalitet sådan størrelsen på denne træflis er meget homogen.

Vi anbefaler at udlægge træflis i et lag på 10 cm.

Træflis er en enkelt måde at gøre haven smuk.

Vi tilbyder flere forskellige størrelse maxibags med træflis:

  • 1000 liter træflis rækker til 10 m2 ved et lag på 10 cm.
  • 1500 liter træflis rækker til 15 m2 ved et lag på 10 cm.
  • 2000 liter træflis rækker til 20 m2 ved et lag på 10 cm.
  • 3000 liter træflis rækker til 30 m2 ved et lag på 10 cm.
  • 4000 liter træflis rækker til 40 m2 ved et lag på 10 cm.
  • 5000 liter træflis rækker til 50 m2 ved et lag på 10 cm.
  • 6000 liter træflis rækker til 60 m2 ved et lag på 10 cm.

Træflis leveres i disse forskellige typer/størrelser af maxibags. Ovenfor til højre for produktbillederne, finder du menupunktet "mængde". Her kan man vælge den eller de størrelser af maxibag der passer til netop dit behov.

Hvor kommer vores træflis fra og hvorfor er det vigtigt at handle bæredygtig træflis?

PEFC ™- ordningen

Ved køb af certificeret træ sikrer du dig, at den træflis du køber hos maxibag.dk kommer fra træet og skove, der drives bæredygtigt. PEFC ™-ordningen har til opgave at bevare skovene og fremme en ansvarlig anvendelse af træer. PEFC er en forkortelse for ”Programme for the Endorsement of Forest Certifications schemes™”.

FSC®​ - ordningen

FSC® er en international non-profit mærkeordning til træer. FSC-mærket er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. FSC er en forkortelse for ”Forest Stewardship Council®”. Maxibag.dk indkøber træflis fra træer med betegnelserne ”Pure” og ”Mix” Begge ordninger har bred opbakning fra Nepenthes, Greenpeace, WWF, sociale organisationer som BAT og virksomheder verden over. Skovene er certificeret efter PEFC eller FSC, og nogle er certificeret efter begge ordninger. Derfor har Maxibag.dk valgt at sælge træflis fra træer der er certificeret efter begge ordninger.

Hvordan leveres træflis?

Vi anser det som utrolig vigtigt at levere din træflis så tæt på det område du skal bruge det. Produktkvalitet og leveringsservice er kernen i vores virksomhed, og det sætter vi en ære i. Vi tilbyder derfor nogle forskellige leveringsmetoder, så vi kan servicere dig bedst muligt i forhold til placeringen af din træflis. Vi beskriver her, hvilke mulige leveringsmetoder du kan få.

Standardlevering – ved kantsten på fortov

Denne leveringsmetode skal du vælge, hvis du gerne vil have placeret dine maxibags ude ved vejen eller på dig fortov. Vi kan også lige sætte varen ind i din indkørsel, men kun i starten af indkørslen. Det er den billigste levering og den skal du altså vælge hvis du har disse kriterier.

Levering med mobil gaffeltruck

Denne leveringsmetode har vi stor succes med, og vi tilbyder hurtig levering af træflis over hele landet. Den er fantastisk hvis du har en lang indkørsel træflisen skal køres ned af, hvis du har en koteletgrund varen skal køres ned af eller andre steder med græs, grus eller perleral. Den kan køre rigtig mange steder der er relative stabile, og vi har en fantastisk erfaring med denne leveringsmetode.

Kranlevering

Træflis leveret med kran er rigtig godt, hvis du skal have placeret produktet ind over hækken eller over et hegn. Vi kan normalt ca. række 8-9 meter ind for dig. Vi har også kunder der skærer bunden op på maxibagen mens den hænger i kranen, og da kan man næsten få udlagt varen ved levering.

Når vores maxibags leveres, har vi presset luften ud, for at det fylder så lidt som muligt på lastbilen. Den leverede mængde svarer naturligvis til det bestilte i udlagt tilstand. Men når det blive komprimeret i en bigbag, fylder det en del mindre.

Hvor hurtigt kan jeg få leveret træflis?

Du kan altid indtaste dit postnummer for at se hvor hurtigt du kan få leveret varen. Vi kan i mange områder levere fra dag til dag eller indenfor ganske få dage. Vi har nogle fantastisk dygtige transportører og chauffører der sætter en ære i at udføre sit arbejde til din tilfredshed. Her møder du altid en serviceminded chauffør der lytter til dine ønsker, og udfører placering her, hvis det er muligt.

Vi er altid lydhøre for dit behov for hurtig levering og vi gør altid alt hvad der står i vores magt for at hjælpe dig som kunde.

Hvor meget træflis eller barkflis skal jeg bruge?
Du skal bruge 1 m3 (1000 liter) pr. 10 m2. Altså 100 liter pr. en kvardratmeter.
Hvad koster træflis pr. m2?
Træflis i en god kvalitet koster ca. 68 kr. pr. m2. i en god kvalitet.
Hvad er bedst træflis eller barkflis?
Produkterne er lige gode. Det er kun et spørgsmål om farveudtryk og hvor ensartet produktet skal være.
Kan man bruge træflis til at fyre med?
Den træflis vi sælger er ikke tørret, og egner sig derfor ikke til at fyre med i almindelige fyr lige efter levering. Hvis man har plads og tid, kan man selv tørre træfliset, hvorefter det er godt at fyre med.