Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Barkflis (2000 liter)
Beskrivelse af produkt

Barkflis (2000 liter)

1.695,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Kvalitet
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Barkflis til alle behov (2000 liter)

Barkflis i virkelig flot kvalitet af 100% naturmateriale, uden tilførsel af miljøskadelige malingprodukter. Læs mere om bæredygtigheden i vores barkflis længere nede på siden. 

Barkflis er et helt naturligt og samtidig dekorativt produkt at udlægge, som holder ukrudt væk i bede og under hække. Flisen kommer fra selve barken / yderskalden af danske træer, og det giver en god næring til jorden, og gør overflader smukke i haven.

Vi sælger barkflis i 2 forskellige kvaliteter. Den første kvalitet er "almindelig knust" og knust 1 gang. Den anden kvalitet er "ekstra fint knust", som først er blevet almindelig knust, og derefter været igennem en speciel knusemaskine som knuser barklflisen i mindre stykker.

Barkflis leveres, som beskrevet, i forskellige typer/størrelser af maxibags. Ovenfor til højre for produktbillederne, finder du menupunktet "Mængde". Her kan man vælge den eller de størrelser af maxibag, der passer til netop dit behov.

Hyppige spørgsmål om barkflis

Hvilken barkflis er bedst?

Der findes forskellige typer af barkflis, men den bedste kommer normalt fra sitkagran, douglas gran og bark fra lærketræer. Disse typer er gode og skånsomme for mange planter, dækker godt op for ukrudt og er samtidig meget langtidsholdbart. Det er vigtigt at få barkflis i en god kvalitet, der samtidig ser godt ud og pynter flot i din have.

Hvor meget barkflis skal man bruge?

Det er altid vigtigt at lave sit arbejde ordentligt første gang, så dit resultat bliver godt og holder i mange år. Vi anbefaler som minimum at du udlægger barkflis i et lag på 10 cm. eller mere. Da bliver området med barkflis meget langtidsholdbart og dernæst er det yderst effektivt for ukrudtet. Med et sådan lag af barkflis bliver jorden under holdt kold, da solens stråler ikke kan trænge igennem og opvarme jorden under. Dette bevirker at ukrudt ikke kan vokse, og området bliver vedligeholdelsesfri.

Barkflis og dyr - Er det farligt?

Barkflis har ingen negativ påvirkning på dyr, og vil aldrig være et problem for hverken hunde eller katte. Vi har fået spørgsmål fra kunder omkring dette før, men der er ingen grund til bekymring, for det er bestemt ikke et problem.

Er Barkflis godt imod ukrudt?

Barkflis er et fantastisk produkt til at dæmme op for ukrudt og holde dit bed, eller området omkring din hæk flot og præsentabelt i flere år. Flis af bark holder nemlig jorden kold under, og derved kan ukrudtet ikke spire. Så vil du gerne have en flot have der er vedligeholdelsesfri, da er det et perfekt produkt til dette og samtidig nem at arbejde med og udlægge.

Barkflis vs. Træflis

Der er som sådan ikke en større fordel ved barkflis i forhold til træflis. De har begge en god evne til at holde i flere år, gøre dit område flot og præsentabelt, og samtidig være yderst effektivt mod ukrudt. Det der er den væsentlige forskel på disse to typer af naturlig flis er det visuelle, og altså hvordan området kommer til at se ud. Ønsker du den lyse træfarvede og gyldne flis så skal du vælge træflis eller ønsker du den flotte brune flis skal du vælge barkflis.

Barkflis ved ligusterhæk og bøgehæk

Barkflis er fantastisk at udlægge ved både ligusterhæk og bøgehæk. Den kan også sagtens udlægges ved andre typer af hæk for at pryde området omkring hækken, og samtidig holde det fri for ukrudt. Der er som sådan ikke en gødningsværdi i flis, men det har en fin effekt i forhold til hækplanter.

Hvor store stykker er barkflisen i?

Størrelsen på barkflis varierer en del. I en levering kan der godt være små stykker på 5-10 cm. men også stykker på 50 cm. Det meste ligger derimellem. Det kan godt se voldsomt ud med de store stykker - og det er typisk i våde perioder at man ser disse. Dog vil de hurtigt knække når stykkerne tørrer.
Generelt er stykkerne ret grove, hvilket er vigtigt, da de ellers vil formulde for hurtigt. Ønsker man den brunlige farve i mindre stykker, skal man i stedet kigge efter Pinjebark.

Levering af barkflis i bigbag / maxibag

Vores koncept er, at du skal have placeret varen perfekt for dig, så arbejdet bliver så nemt for dig som muligt, så du ikke skal gå langt med barkflisen og bruge unødige kræfter. Vi leverer altid i bigbag og du kan vælge mange forskellige enhedsstørrelser. Det er så nemt at få leveret i sådanne maxibags / bigbags og du har altid styr på varen når det bliver leveret. Da kan du gå til og fra dig projekt som du ønsker løbende, indtil du er færdig. Vi tilbyder forskellige leveringsformer så du frit kan vælge netop den leveringsform der passer dig bedst.

Standardlevering

Denne levering kalder vi også ved kantsten / på fortov og her kan du altså få placeret varen på vejen, ved kantstenen, på fortovet eller en meter ind i starten af din indkørsel. Du kan blot lave en fin beskrivelse i din ordre omkring placering, så placerer vores dygtige chaufføren varen for dig efter din beskrivelse, og du behøver da ikke at være hjemme.

Mobil gaffeltruck

Denne fantastiske måde at få leveret din maxibag på, er bare så god for mange af vores kunder. Denne truck kan nemlig køre mange steder og er yderst effektiv. Skal du have barkflis ned til din kolonihave via en grusvej, skal du have det leveret ind ad veje med grus, granitskærver, sten eller ral er denne leveringsmetode også perfekt. Vores chauffør medbringer denne truck med luftgummihjul ud til dig og kører flisen ind for dig.

Levering med kran

Hvis du skal have kranet barkflisen ind over et hegn eller en hæk, da er kranen den rette løsning. Vores chauffør har en lastbil med kran med ud til dig, og chaufføren hjælper dig med den mest perfekte placering af varen for dig.

Når vores maxibags leveres, har vi presset luften ud, for at det fylder så lidt som muligt på lastbilen. Den leverede mængde svarer naturligvis til det bestilte i udlagt tilstand. Men når det blive komprimeret i en bigbag, fylder det en del mindre.

Dag til dag levering af barkflis

I mange tilfælde kan vi levere barkflis hurtigt og effektivt. Nogle områder kan vi levere ned til 1 hverdag, hvis du ønsker dette, og andre områder ned til ganske få dages levering. Du kan altid se dine forskellige leveringsmuligheder i fanen omkring levering her på produktsiden.

Barkflis tilbud og pris

Hvis du har brug for en stor mængde barkflis kan vi altid give dig et godt tilbud. Du skal blot kontakte os pr. mail: maxibag@maxibag.dk og da giver vi dig et godt tilbud på barkflis. Vi har altid de bedste priser på den højeste kvalitet, og du vil med garanti bliver rigtig glad for det produkt du får leveret.

Hvorfor er det vigtigt at handle bæredygtig barkflis?

PEFC ™- ordningen

Ved køb af barkflis hos maxibag.dk er du garanteret, at få leveret barkflis fra certificerede træer og skove, der drives bæredygtigt. PEFC ™-ordningen har til opgave at bevare skovene og fremme en ansvarlig anvendelse af træer. PEFC er en forkortelse for ”Programme for the Endorsement of Forest Certifications schemes™”.

FSC®​ - ordningen

FSC® er en international non-profit mærkeordning til træer. FSC-mærket er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. FSC er en forkortelse for ”Forest Stewardship Council®”. Maxibag.dk indkøber barkflis fra træer med betegnelserne ”Pure” og ”Mix” Begge ordninger har bred opbakning fra Nepenthes, Greenpeace, WWF, sociale organisationer som BAT og virksomheder verden over. Skovene er certificeret efter PEFC eller FSC, og nogle er certificeret efter begge ordninger. Derfor har Maxibag.dk valgt at sælge barkflis fra træer der er certificeret efter begge ordninger.

Hvor meget træflis eller barkflis skal jeg bruge?
Du skal bruge 1 m3 (1000 liter) pr. 10 m2. Altså 100 liter pr. en kvardratmeter.
Hvad koster træflis pr. m2?
Træflis i en god kvalitet koster ca. 68 kr. pr. m2. i en god kvalitet.
Hvad er bedst træflis eller barkflis?
Produkterne er lige gode. Det er kun et spørgsmål om farveudtryk og hvor ensartet produktet skal være.
Kan man bruge træflis til at fyre med?
Den træflis vi sælger er ikke tørret, og egner sig derfor ikke til at fyre med i almindelige fyr lige efter levering. Hvis man har plads og tid, kan man selv tørre træfliset, hvorefter det er godt at fyre med.