Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • 1-3 hverdage
Mørkegrå brosten
Beskrivelse af produkt

Mørkegrå brosten

2.899,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Mørkegrå brosten fra Portugal

Disse flotte, og lidt mørkere brosten giver et yderst eksklusivt og tidløst look til indkørsler, gangstier og arealer hvor man ønsker en belægning, som kun bliver pænere med tiden, og som er yderst holdbart.
De store granitsten, som måler ca. 21 x 14 x 14 cm., er robuste og kræver nærmest ingen vedligehold, da trykskader ikke bliver et problem. Brosten er ikke bare en flot løsning, men en investering i boligen. 

Udlægning af brosten

Man vil typisk udlægge de mørkegrå brosten i brolæggergrus, som er en fin grustype med et højt lerindhold. Har der tidligere været indkørsel på området, kan man nøjes med at udlægge 6-7 cm, og placere brostenene heri. Har der ikke tidligere været indkørsel, bør man overveje at lægge stabilgrus nederst. Jo tykkere lag jo bedre - dog et lag på mindst 10 cm.
Når stenene er udlagt, vil man ofte bruge en grå stenmel som fyld imellem fliserne. Det giver et neutralt udseende, og det holder godt på stenene i mange år.

Hvor stort et areal dækker brosten

Mørkegrå brosten måler ca. 21 x 14 x 14 cm. Størrelsen kan dog variere en anelse, da de ikke er glatte i overfladen. Vi sælger brosten i forskellige størrelser bigbags, og du kan herunder så hvad de forskellige størrelser kan dække i m2.

  1. 1000 kg. maxibag = ca. 80 stk. sten / ca. 2,6 m2.
  2. 1100 kg. maxibag = ca. 88 stk. sten / ca. 2,9 m2
  3. 1200 kg. maxibag = ca. 96 stk. sten / ca. 3,1 m2
  4. 1300 kg. maxibag = ca. 104 stk. sten / ca. 3,4 m2
  5. 1400 kg. maxibag = ca. 112 stk. sten / ca. 3,6 m2
  6. 1500 kg. maxibag = ca. 120 stk. sten / ca. 3,9 m2
  7. 1600 kg. maxibag = ca. 128 stk. sten / ca. 4,2 m2
  8. 1700 kg. maxibag = ca. 136 stk. sten / ca. 4,4 m2

Sådan leverer vi brosten

Vi leverer alle vores varer i bigbags, og vi leverer hjem til din adresse.
Prisen du ser i toppen er inkl. levering, og du har mulighed for at vælge forskellige leveringstyper, så du gør arbejdet så nemt som muligt.
Du kan vælge hvilken leveringstype du ønsker, ved at indtaste dit postnummer her på siden, og i vores leveringsvideo kan du se alt hvad du skal være opmærksom på.

Levering for fortov / indkørsel

Dette er vores standard leveringstype. Her afsætter vi din bigbag på fortovet eller lige i starten af din indkørsel. Dette vil ofte være den hurtigste måde at få leveret på, og er altid inkluderet i prisen.

Levering med gaffeltruck

Her har du mulighed for at få din bigbag helt hen til området hvor du skal benytte dine brosten. Vores gaffeltrucks er 2,5 meter brede, og kan vende på meget lidt plads. De er derfor ofte brugt i sommerhusområder og boligforening, hvor vores store lastbiler ikke kan komme frem. Gaffeltrucks kan køre på de fleste underlag, men kan dog lave trykskader på græs og fliser.

Levering med kran

Ønsker du din maxibag løftet ind over en hæk eller et hegn, så er den denne leveringstype du skal vælge. Kranbilen kan række din levering 7-8 meter væk fra lastbilen, og er den ideelle løsning, hvis du skal bruge dine brosten i haven eller andre steder, hvor man ikke kan køre til. Dette kan spare dig for en masse løftearbejde, og gøre processen meget nemmere.

Du kan læse meget mere om vores leveringsmetoder her

Hvor stor er en brosten?
Den måler ca. 21 x 14 x 14 cm. Det gamle brugte brosten kan dog godt variere lidt i størrelsen, hvilket er med til at give dem det rigtige look.
Hvor mange brosten pr. m2?
Der skal bruges 31 brosten for at dække 1 m²
Hvor mange m2 dækker et ton brosten?
Et ton brosten (ca. 80 stk.) dækker ca. 2,6 m²
Hvad vejer en brosten?
En brosten, som måler 21 x 14 x 14 cm vejer 12-13 kg.