Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark

Sand til græsplane

999,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Sand til græsplæne

Trænger du til at få luftet græsplænen, så er det denne sandtype du skal vælge. Her får du en vasket sand, med et minimum af ler, hvilket er det helt rigtige produkt, når jorden er blevet for tung.
Dette sand kan også bruges hvis man ønsker at gøre leret jord mere luftigt, og give et bedre dræn. På den måde kan man undgå, eller minimere, blankvand i haven og forbedre vækstforholdende i havebedet.

Hvor meget sand skal der på græsplænen?

Vi anbefaler at man udlægger 2-3 cm. vasket sand på hele arealet, hvor man ønsker at lufte jorden. Græsplænen vil langsomt "æde" sandet og trække den ned i jorden. Derfor vil det indenfor relativ kort tid blive usynligt.

  • 1 Maxibag med 1000 kg. rækker til ca. 25 m2
  • 1 Maxibag med 1 m3 rækker til ca. 40 m2

Sandet kan også bruges til at rette op på buler og huller i græsplænen, og strukturen i sandet gør det utrolig nemt at arbejde med, da det ikke klumper sammen.

Levering af sand til græsplæne

Vi kan levere græsplænesand til hele landet i maxibags, hvor der kan være op til 1 m3 i pr. stk. (1500 kg.).
Vil tilbyder flere forskellige leveringsmetoder, så man kan få det så tæt på græsplænen som muligt.
Du kan vælge mellem følgende leveringstyper:

Fortov / Indkørsel

Her får du dit produkt leveret i starten af din indkørsel, eller ude på fortovet. Denne leveringsmetode er altid inkluderet i prisen, så længe man bor et sted i Danmark hvor der er fast broforbindelse.

Levering med gaffel-truck

Denne leveringstype er særlig god, hvis du bor i et område, som vi ikke kan tilgå med vores store lastbiler. Det kan f.eks. være i et sommerhusområde, haveforening eller på et koteletgrund. Vores gaffeltrucks kræver 2,5 meter i bredden, og skal have et godt stabil underlag at køre på, da den kan veje op til 4,5 ton.

Levering med kran

Kran-levering er fantastisk, hvis din maxibag skal løftes ind i en have. Den kan krane den store maxibag ca. 7 meter væk fra lastbilen, og kan løfte over et hegn eller en hæk. Her kan du ofte spare en masse løftearbejde, og gøre processen meget nemmere.

Se mere om vores leveringsmetoder her

God mængderabat

Hvis du har en stor græsplæne, kan du hurtigt få brugt 2 eller flere maxibags. Så snart du putter mere end 1 bigbag i kurven, bliver der automatisk givet rabat på det samlede køb. Dette virker på tværs af alle produkter. Derfor kan det godt svare sig at samle sit køb. Jo flere bigbags man køber, jo større rabat gives der.

Hvor meget grus skal jeg bruge?
Det afhænger meget af hvilket projekt du skal lave. Undersøg altid den grustype der passer til dit projekt, inden du udregner den korrekte mængde.
Hvor meget sand til sandkasse?
Som tommelfingerregel skal man som minimum beregne 15-20 cm i en sandkasse. Børn skal kunne grave huller uden at komme ned til undergrunden - og sandet skal også være rart at lege i.
Hvor meget sand under fliser?
Brug altid ca. 5 til 10 cm. sand under dine fliser. Alt afhængig af hvor dine fliser ligger, skal du lave en bundopbygning er passer til de korrekte forhold.
Hvilken grus til indkørsel?
I en indkørsel skal du først udlægge stabilgrus. Herefter en brolæggergrus, hvis du vil have fliser i indkørslen. Hvis du ikke vil have fliser, kan du udlægge ærtesten eller granitskærver ovenpå dit stabilgrus.