Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Ærtesten 8-16 mm.
Beskrivelse af produkt

Ærtesten 8-16 mm.

1.095,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Ærtesten i størrelsen 8-16 mm.

Vores ærtesten er en rød/brun sten som er utrolig naturlig smuk. Denne ærtesten er udvunden i Danmark og er derfor en flot klassisk sten. Ærtesten er den normale størrelse som bruges til indkørsler, da den ikke sætter sig i bildæk, og det naturlige farvespil passer rigtig godt til mange områder, hvor man ønsker at at det macther godt til naturen omkring.

En flot sten i naturlige farver

Naturlige farver forbindes ofte med de brunlige nuancer, og det er præcis hvad man får her. Derfor er den helt fantastisk hvis man bor op af et natur-område, hvor en lys sten, eller skærver vil virke unaturlige. Man får helt automatisk fornemmelsen af skov og natur, og derfor er det også et oplagt valg til landejendomme, sommerhusområder og haveforeninger.

For at få et indtryk af denne sten, se venligst vores produktvideo her overfor. Så får du et godt indblik i størrelse og farve.

Perfekt natursten til indkørsler

Størrelsen 8-16 mm er den oplagte størrelse til indkørsler, da den ikke sætter sig i bilernes dæk. Samtidlig er den ikke så stor, så den bliver ubehagelig at gå på. Man angiver altid stenens størrelse ud fra smalleste led, så der kan de største sten i denne blanding sagtens måle 4 cm på længste led.
Det er suverænt denne størrelse der sælges mest af, da den netop er flot på store arealer, såsom grusveje og indkørsler.

Selvom ærtesten primært bruges i indkørsler, vil den naturligvis også fungere godt i at havemiljø. Til stisystemer anbefaler vi dog vores perlesten, hvis man ønsker de samme nuancer.

Anbefaling til udlægning

Vi anbefaler at en ærtesten ligger i et lag på 5-6 cm. såfremt den bruges i en indkørsel. Et tykkere lag vil gør at bilerne sætter sig fast. Har man en rest til overs, er det bedre at gemme det til genopfyldning. Når de er udlagt er de nemme at rive i, og gør man det med jævne mellemrum, gør man det også sværere for ukrudt at trænge igennem. Ind imod husmure, og steder hvor der er ikke er trafik, kan det være en idé at udlægge en ukrudtsdug.

Som underlag anbefaler vi altid en god stabilgrus. Jo tungere materiel der benytter området, jo tykkere lag.

Levering af ærtesten i bigbag

Vi leverer denne stentype i bigbags til hele Danmark, og vi tilbyder flere forskellige leveringsmetoder, som man kan se, hvis man indtaster sit postnummer. Her kan man vælge gaffeltruck-levering eller kran-levering, som kan gøre arbejdet lidt nemmere, når man skal udlægge stenene.
Man kan i mange dele af landet også vælge at få det leveret indenfor få hverdage.

Vores standard-levering "Fortov/Indkørsel" er gratis i hele Danmark, hvor der er fast bro-forbindelse.

Få et godt tilbud

Da denne stentype ofte bruges på større arealer, er vi naturligvis altid friske på at give et godt tilbud. Så har du brug for en større mængde, så giv os et kald, eller skriv til os på maxibag@maxibag.dk. Vi finder altid en god løsning, så alle er tilfredse. På helt store mængder, kan det også være at det bedre kan svare sig at bestille et læs der kan aftippes. Vi vurderer hurtigt hvad der giver den bedste pris for dig.

Ærtesten bliver leveret i enten 1500 kg. eller 1000 kg. Maxi bigbag / Storsæk.