Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Hvide granitskærver 8-11 mm.
Beskrivelse af produkt

Hvide granitskærver 8-11 mm.

1.445,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1500 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Hvide granitskærver i størrelsen 8-11 mm.

Hvide granitskærver i en virkelig flot, ordentlig hvid kvalitet. Hvide granitskærver gør haveanlæg rigtig eksklusive. De bruges ofte i japanske haveanlæg, og gør sig flot med den rene hvide nuance. Disse skærver skal anvendes, når man ønsker en stenbelægning med en flot hvid farve, som er lidt anderledes end hvad man normalt ser i f.eks. en indkørsel.
Ønsker man en flot belægning i et gårdhavemiljø, vil disse skærver også være utrolig flotte, og kan stå som en stærk kontrast til mørke havemøbler.

Holder den hvide farve?

Det er en skrøne, at hvide granitskærver hurtigt bliver grimme af alger og mos. Hvide granitskærver er kvalitetsmæssig på lige fod med alle andre granitskærver. Derfor vil de holde sig rigtig flotte, og pynte i mange år.

Beskrivelse af størrelserne

Disse hvide granitskærver er i størrelsen 8-11 mm. Det er en perfekt størrelse til gårdhaven og bede. Denne størrelse kan også bruges til indkørsler - men her anbefaler vi dog størrelse 11-16 mm., da man undgår at stenene sætter i bilernes dæk. Man måler altid størrelsen på skærvernes smalleste led. Derfor vil man nemt kunne finde skærver der måler 3 cm på længste led.

Hvor tykt et lag skal man lægge?

Med denne størrelse hvide granitskærver, anbefaler vi at man udlægger 5 cm. Dvs. at der går 1 m3 til at dække 20 m2. Specielt i en indkørsel, skal man passe på at laget ikke bliver tykkere, da bilerne vil sætte sig fast. Det er selvfølgelig vigtigt at man får bunden dækket, men der er ingen grund til at putte mere på end højst nødvendigt. De kantede sten vil pakke sig, og på den måde lave et godt fast underlag.

Hvide granitskæver vs ukrudt

Går eller kører man jævnligt i granitskærver, vil de skarpe kanter gøre det svært for ukrudtet at vokse. De steder hvor der ikke er trafik, kan det være en god idé at rive engang imellem. Man kan dog gøre sig selv en stor tjeneste ved at udlægge ukrudtsdug under skærverne. Man kan købe en god ukrudtsdug her på siden, når man laver en bestilling. Her får man en ordenlig kvalitet. Dvs. en tyk dug, som tager en stor del af det ukrudt som kommer nedefra. 
En anden løsning er, at udlægger hvid stenmel under skærverne. Udover at det giver en flot bund, er netop stenmel også fantastisk effektiv imod ukrudt. En kombination af ukrudtsdug og stenmel er naturligvis den bedste løsning, som vil spare dig for meget arbejde, når først det er udlagt.

Levering af hvide granitskærver

Granitskærver en tunge. 1 m3 vejer 1500 kg. og derfor er det vigtigt at du får leveret det så tæt på hvor du skal bruge det som muligt. Derfor kan du hos og vælge flere forskellige leveringstyper.

Vores gratis levering "Fortov/Indkørsel" leverer i umiddelbar nærhed af hvor lastbilen holder. Dvs. i starten af en indkørsel eller på fortovet. Det er en perfekt løsning, hvis stenene skal bruges i netop indkørslen.
Men kan også vælge at få leveret med gaffeltruck. Denne truck måler kun 2,3 meter i bredden, og kan vende på meget lidt plads. Det er en idéel løsning, hvis man ønsker skærverne kørt helt ind på grunden. Det kan også være en god løsning, hvis man bor i et område, f.eks. en haveforening, hvor vejene er for små til en stor lastbil. Trucken kan nemt køre hundrede meter, og kan køre på de fleste underlag.

Den sidste leveringsmulighed er kran-levering, som er det du skal vælge, hvis du ønsker bigbag'en løftet ind over et hæk eller et stakit. Igen man spare sig selv for meget løftearbejde, ved at vælge denne løsning.
Vores kran kan løfte en stor bigbag 5-7 meter væk fra lastbilen.

Tilbud på hvide granitskærver

Hvis du skal bruge en stor mængde skærver, og ønsker et samlet tilbud, så tag fat i os. Vi er altid friske på en snak, og vi plejer at kunne finde en løsning så alle er tilfredse. Ønsker du et tilbud så send os en mail på maxibag@maxibag.dk - Vi lover at svare hurtigt tilbage.

 

Hvide granitskærver leveres i enten 1 m3 (1500 kg.) Maxi Bag eller 1000 kg. Maxibag.

Hvor mange granitskærver pr. m2
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m3 dækker 25-30 m2 ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m2 ved de største (32-45 mm). De anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt skal et lag granitskærver være?
Jo større sten, jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt kan du finde hjælp til udregning.