Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Topdressing (1300 liter)
Beskrivelse af jordtyper

Topdressing (1300 liter)

1.595,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Gratis tilførsel af naturgødning
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Topdressing - Jord til græsplæne (1300 liter / 1,3 )

Økologi - Godkendt til økologisk dyrkning

Hvem drømmer ikke om en smuk grøn græsplæne? Til enhvert hus findes der en græsplæne. Et areal hvor vi mødes, griller, spiller fodbold, leger og er sammen med hinanden. Vi ønsker alle at græsplænen står skarpt og er jævnt, så vi kan nyde foråret og sommeren, uden at bekymre os for meget om ukrudt og huller i plænen.
Uanset om du skal etablere en ny græsplæne eller lave en genopretning, er vores topdressing det helt rette valg. Her får du nemlig den helt rette sammensætning af harpet muldjord, vasket sand og en naturgødning (jordforbedring) som giver de absolut bedste forhold. Alle produkter er fra Grobund™ serien, og overholder strenge kvalitets-krav. Derfor er denne blanding godkendt til økologisk dyrkning.

Det rigtige mix for det bedste dræn

Et godt dræn er utrolig vigtigt for din græsplæne. Ellers vil der hurtigt komme huller og ujævnheder - særligt efter en våd sæson. Den harpede muldjord indeholder derfor små sten, som sammen med den vaskede sand, sørger for det rette dræn. Derfor vil vandet hurtigt kunne komme væk fra overfladen, og man undgår vandområder, som netop giver disse problemer.
Har man en leret jord under laget af topdressing, er der naturligvis grænser for hvor meget vand der kan absorberes. Så er man bekendt med dette, kan man med fordel lægge et lidt tykkere lag. Alternativt kan man, når ujævnhederne opstår, med jævne mellemrum udlægge et tyndt lag, og rette op på skaderne.

Græsfrø i bedste kvalitet

Græsfrø findes i flere kvaliteter, og en blanding af god kvalitet, betyder utrolig meget for det endelig udtryk. Chancerne for et godt resultat forbedres markant hvis du vælger en græs af høj kvalitet, og det kan aldrig svare sig at spare på dette område. I værste fald kan det være spildt arbejde, hvis du skal så græs igen. Sammen med vores topdressing kan du købe PrimeGarden græsfrø, som er af absolut bedste kvalitet. Her er du sikker på at få det bedst mulige resultat.

Sådan laver du en græsplæne

Start med at forberede den underlæggende jord så godt du kan. Fjern ukrudt, sten og andet uønsket materiale. Brug topdressing som ekstra lag / afretningslag, hvis nødvendigt. Vælger du at bruge den eksisterende jord, så kan du med fordel iblande jordforbedring og vasket sand, for at give en god næring og et godt dræn.
Sørg for at arelaet er så jævnt som muligt, og samtidig presset godt sammen, så luften er presset ud af toplaget. Dette kan gøres med en vandtromle. Har man ikke adgang til maskiner, kan man trække en palle henover området. Dette vil minimere støre ujævnheder. Når man tromler området, vil småstenene bliver trykket ned i jorden, og ikke senere blive et problem.

Riv let i det øverste lag, så græsfrøene har noget at binde sig i. Strø græsfrø jævnt over hele arealet, og gør det helst på et tidspunkt hvor solen ikke brænder frøene af. Det er en fordel at så græs i foråret eller efteråret - men ikke i hverken frost eller kraftig varme.

Levering af topdressing - jord til græsplæne

Hos Maxibag går vi meget op i at du får leveret på den måde der er absolut bedst for dig. Derfor har vi opbygget et transportsystem der gør, at du selv kan vælge lige netop den leveringsmetode der passer dig bedst. Det er vigtigt at du får placeret maxibagen bedst muligt for dig, både set i forhold til at det bliver leveret så tæt på det sted du skal bruge det, og dernæst hvis du ikke bruger det hele på en gang, er det en god ide at det ikke står i vejen. 

Du kan vælge imellem følgende tre leveringsmetoder:

Levering fortov / indkørsel

Ved denne leveringsmetode får du leveret varen ved enten kantsten eller på dit fortov. Det er også muligt for transportøren at afsætte varen lige en meter inde i din indkørsel, hvis du ønsker dette med denne leveringsmetode. Lav gerne en god beskrivelse i din ordre om, hvor du ønsker din maxibag leveret. Da er det nemt for vores chauffører, at placere varen perfekt for dig, så du ikke behøver at være hjemme ved levering.

Levering med mobil gaffeltruck

Denne leveringsmetode er meget populær hos vores kunder, og her medbringer chaufføren en specialtruck med luftgummihjul, der kan køre rigtig mange steder. Den kan køre i ral, grus, sten og ned ad grusveje både på din privatadresse og i kolonihaver. Specielt i sommerhusområder med små veje, er dette en rigtig god løsning.

Trucken er ca. 2,5 meter bred og 2,8 meter høj.

Levering med kran

Denne leveringsmetode er den korrekte, hvis du skal have placeret varen ind over en hæk eller et stakit. Her medbringer chaufføren en lastbil med kran, som kan løfte din bigbag med topdressing og sætte den hvor du ønsker.

Vores kranbiler kan række din maxibag ca. 7 meter væk fra lastbilen.

I fanen omkring leveringsmuligheder, kan du indtaste dit postnummer for at se dine muligheder for levering.

Topdressing leveres i følgende størrelser

Hvorfor mugner plantejord?
Plantejord mugner decideret ikke, men det er vigtigt at jordforbedre eksisterende plantejorde hvert 2-3 år.
Hvad vejer 40 liter plantejord?
40 liter plantejord vejer ca. 60 kilo alt afhængig af selve fugtindholdet i jorden
Hvilken jord er bedst at plante i?
Det er altid bedst at plante i en næringsholdig jordtype, hvor du kan opretholde den korrekte proces i forhold til humus og naturlig næring i jorden til gavn for dine planter.
Der er svampe i jordforbedringen. Er det en fejl?
Nej bestemt ikke. Svampene er et tegn på en sund jordforbedring, og gør ingen skade. Det forsvinder af sig selv, så lad dem endelig være. De er af familien "Glanshat".