Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Gratis fragt • Ekspres-levering • Ingen gebyrer

Sorte granitskærver 8-11 mm.

DKK 1.595,00

1 m³ (1700 kg.) - Leveret gratis i bigbag / maxibag - Prisen ved køb af 1700 kg. maxibag = (939 kr. pr. 1000 kg.) På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Beskrivelse af produkt
Sådan leverer vi
Om Maxibag.dk

Altid gratis ekspres-levering.

Forvent markedets absolut højeste produkt-kvalitet og bedste service fra ordremodtagelse til levering. 

Altid gratis fragt og Ingen meromkostninger.

Sorte granitskærver i størrelsen 8-11 mm.

Vi sælger og leverer sorte granitskærver 8-11 mm. af de bedste kvaliteter. Sorte granitskærver 8-11 mm. er natursten, som springes i udenlandske landskaber. Sorte granitskærver giver en naturlig flot og inspirerende overflade for husejere og virksomheder over hele Danmark. Sorte granitskærver er for kunder, der ønsker en smuk sort overflade, som giver et eksklusivt look.
Vi har følgende produktstørrelser inden for sorte granitskærver.

Sorte granitskærver 8-11 mm er en mellemstørrelse til både indkørsler og haveanlæg. En sort granitskærve 8-11 mm. er ligeledes også god til at pakke.

Vi anbefaler at udlægge sorte granitskærver i et lag på ca. 5 cm. for at det dækker ordentligt og ser flot ud.

For en optimal bund under sorte granitskærver, anbefaler vi sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de sorte granitskærver. Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Herved kan man spare lidt på lagets tykkelse af sorte granitskærver, og være garanteret for, at området med sorte granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den mest fyldestgørende oplevelse af anlæg med sorte granitskærver. Sort stenmel skal også ses som en bedre løsning end fiberdug.

Når de sorte granitskærver bliver leveret, er de fyldt med støv fra knusningen af granitten, og der vil gå tid, før alt støvet bliver skyllet væk af regnvand. Sorte granitskærver er mest sorte i våd stand. I enkelte tilfælde kan der forekomme få hvide sten blandt de sorte granitskærver, da det er 100% naturprodukt. 

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Sorte granitskærver leveres i enten 1.700 kg Maxi Bag eller en 1.000 kg. Maxi Bag.

Hvor mange granitskærver pr. m2
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m3 dækker 25-30 m2 ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m2 ved de største (32-45 mm). De anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt skal et lag granitskærver være?
Jo større sten, jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt kan du finde hjælp til udregning.