Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Sorte granitskærver 16-22 mm.
Beskrivelse af produkt

Sorte granitskærver 16-22 mm.

1.745,00 kr.

1 m³ (1700 kg.) - Leveret i bigbag / maxibag. På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Kvalitet
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Sorte granitskærver i størrelsen 16-22 mm.

Velkommen til vores produkt sorte granitskærver 16-22 mm. Her er der tale om en fantastisk flot og ensartet stentype. Størrelsen 16-22 mm. er en lidt større stenstørrelse, som ligger rigtig godt fast. 16-22 mm. betyder at stenene på smalleste led er mellem 16 og 22 mm. , og vær derfor opmærksom på, at den kan være op til 40-45 mm. på længste led. Så det er en lidt større stenstørrelse, som bliver mere og mere populær i Danmark, da mange kunder godt kan lidt en lidt større sten der ligger rigtig godt fast.

Hvis man f.eks. bruger en løvblæser til at rense sit bed for blade, så er denne størrelse perfekt, da den ikke blæser væk. Granitskærver sort 16-22 mm. har mange fordele, som vi vil komme ind på her.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Hvor kommer granitskærver 16-22 mm. fra?

Denne granitskærve kommer fra både Norge og Sverige, alt afhængig af om du vælger vores almindelige sorte eller den ekstra sorte kvalitet. Gældende for begge produkter er det, at skærverne er knust klippe-materiale. I granitbruddene findes en masse klipper man springer i store stykker. Efterfølgende knuser man de store stykker i store knusemaskiner, ned til mindre stykker, kaldet skærver, og til sidst bliver disse sorteret i forskellige fraktioner / stenstørrelser. Den mindste er stenmel 0-2 mm. næst 2-5 mm. osv.

I hvor tykt et lag udlægger man sorte granitskærver 16-22 mm.?

Når vi er ovre i den store skærve, anbefaler vi at du udlægger et lag på 7 cm. Desto større en sten eller skærve er, desto tykkere et lag påkræves det, for at dit areal bliver dækket ordentligt. Derfor skal du have et lag på 7 cm. af sorte granitskærver 16-22 mm. på, og så ser det til gengæld også virkelig flot ud.

Hvor bruges en stor granitskærve?

En 16-22 mm. skærve er der flere og flere der bruger i deres indkørsel. Med denne størrelse er du helt sikker på, at den ikke sætter sig i dæk, og det er en fordel, så bilerne ikke trækker skærverne væk fra området. En 16-22 mm. er også meget brugt på skråninger der ikke hælder for meget, i bede, langs husmure osv.

Granitskærver imod ukrudt

Hvis du også gerne vil have et ukrudtsfrit område, er denne granitskræve et rigtig godt valg. Den bedste måde at lave dit bed med skærverne, så det er så ukrudtshæmmende som muligt, er ved først at udlægge en ukrudtsdug på området, som dækker hele arealet. Efterfølgende et lag sort stenmel i 3 cm. som lige vibreres med en pladevibrator, og til sidst 6-7 cm. sorte skærver. Optimalt vibreres disse også. Dette er den bedste løsning og du får ganske enkelt et perfekt resultat.

Det er også en fin mulighed blot at udlægge en ukrudtsdug og de sorte granitskærver ovenpå. Dette er en udmærket løsning.

Granitskærver pris og tilbud

Vi hos Maxibag har altid billige granitskærver i absolut bedste kvalitet. Hvis du har brug for en stor mængde sorte granitskærver i mange maxibags, kan du kontakte vores salgsteam for at få et tilbud. Du er altid velkommen og du kan kontakte os døgnet rundt på mail: maxibag@maxibag.dk og på telefon: 8696 6111 i vores telefonåbningstid.

Almindelig sort vs Ekstra sort

Vi tilbyder en flot og ordentlig sort granitskærve i to kvaliteter.

Den første, og mest normale, er en flot sort skærve der er sort våd tilstand, og mere afdæmpet i farven når den er tør.

Den anden type vi tilbyder, er vores ekstra sorte som er helt sort, og den sorteste der kan skaffes på markedet.

Hvad vejer granitskærver?

1,7 tons vejer 1 m3 af den sorte granitskærver 16-22 mm. hvilket gør det til en tung skærve. Dette er kun en fordel, da den ligger ekstra godt fast hvor du udlægger den. Generelt er vores produkter meget tunge, og det snyder mange, som derfor får bestilt for lidt. Derfor anbefaler altid at man måler rigtig godt efter, inden man bestiller. Man kan med fordel bruge vores mængdeberegner, og man er naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Granitskærver levering

Når bigbags / maxibags med skærver og andre materialer leveres, er det vigtigt at du får placeret varerne på bedst mulig måde hos dig. Vi hos Maxibag har efter mange års erfaring. Vi har opbygget et fantastisk leveringsnetværk, hvor vi kan tilbyde forskellige specialleveringer efter lige præcis dit ønske. Det er nemlig vigtigt, at du får leveret på en måde, så du slipper for unødigt arbejde eller gene. Du kan læse om de forskellige leveringsmuligheder her.

Vores almindelig levering kaldet "fortov / indkørsel"

Her kommer en af vores dygtige chauffører ud til dig, og placerer varen ved kantstenen, på fortovet eller lige i starten af din indkørsel. Denne leveringstype er inkluderet i prisen.

Levering med specialtruck (mobil gaffeltruck)

Her medbringer en af vores chauffører en mobil gaffeltruck med ud til dig. Denne kan pilles af lastbilen og køre maxibagen ned ad grusveje, ind i kolonihaver, på sten, skærver, grus, langt ind i din indkørsel osv. Det er en rigtig god leveringsform, der hjælper mange med at få varerne tæt på hvor de skal bruges. Du skal blot lave en beskrivelse i din ordre omkring hvor varen skal placeres, så får chaufføren denne meddelelse og placerer den der. Du behøver da ikke at være hjemme for at anvise placering.

Levering med en kran

Vi kan også levere granitskærver med kran og dette er godt for dig, hvis du skal have placeret varen over et hegn, hæk, stakit osv. Da er det levering med kran du skal vælge.

Du kan læse mere om vores leveringsmetoder her

Hvor mange granitskærver pr. m2
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m3 dækker 25-30 m2 ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m2 ved de største (32-45 mm). De anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt skal et lag granitskærver være?
Jo større sten, jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt kan du finde hjælp til udregning.