Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Gode Forårs-tilbud • GRATIS levering i HELE Danmark
Sorte granitskærver 5-8 mm.
Beskrivelse af produkt

Sorte granitskærver 5-8 mm.

1.295,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1700 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Sorte granitskærver i størrelsen 5-8 mm.

Granitskærver sort i størrelsen 5-8 mm. er den mindste størrelse af skærver. Det er en rigtig flot lille granitskærve, der er yderst effektiv mange steder. Sådanne skærver kommer fra Norge og Sverige, og har en flot sort farve. De er lavet af klippemateriale, der bliver udvundet og sorteret i forskellige størrelser / sorteringer. Sådanne skærver er blevet yderst populære i Danmark, og dette er med rigtig god grund, da det ser helt fantastisk ud når de er udlagte.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Hvor tykt et lag granitskærver i størrelsen 5-8 mm.?

Da dette er den mindste størrelse skærve, er det den type, hvor der skal det mindste lag på, for at dit område bliver dækket ordentligt. Desto mindre stenene er, desto mindre et lag er der påkrævet for at det kommer til at se ordentligt ud.

Vi anbefaler at du udlægger en 5-8 mm. i ca. 4 cm. lag. Da dækker 1000 kg. granitskærver sort 5-8 mm. ca. 14 m2 og 1700 kg. ca. 25 m2.

Granitskærver sort 5-8 mm. - Hvor bruges de?

Du kan bruge denne stentype mange steder i både havebede, gangstier, gårdhaver etc. Det er en meget alsidig skærve, som er nem at udlægge, rive i og arbejde med. Vi anbefaler ikke at udlægge en 5-8 mm. i en indkørsel, da denne størrelse nemt vil sætte sig i bildæk, og det er bestemt ikke optimalt. Alle steder hvor der ikke er færdsel af biler er den brugbar, og du skal vælge denne, hvis du synes at udtrykket af mindre sten er det pæneste.

Granitskærver og ukrudt

Disse skærver er rigtig gode til at dæmme op for ukrudt. Vi anbefaler altid at udlægge en sort ukrudtsdug (den vi sælger er også sort) først, og efterfølgende skærverne ovenpå. Den bedste løsning er at udlægge sort stenmel i et lag på 3 cm. først og dernæst et lag af disse granitskærver sort i et lag på 4 cm. Så får du en fantastisk god løsning, der er meget holdbar i mange år.

Granitskærvers farve

Der findes mange forskellige farver af skærver, og du kan se alle på vores hovedside om granitskærver. Her er det den sorte, og denne har en flot sort farve. Der vil altid være støv på skærverne når du modtager dem, og der vil gå noget tid i regn og slid fra naturens side, før de er skyllet helt rene, og den korrekte farve vil fremstå. Her skal du nok forvente at der går nogle måneder, før de er skyllet helt rene, helt ind i de små sprækker på stenene. Granitskærver i sort vil dog altid være mest sorte når de er våde, og lidt mere afdæmpede når de er tørre. Dette er gældende for alle typer af sten.

Vægt på granitskærver

Disse granitskærver sort i 5-8 mm. vejer 1700 kg. for 1 m3 / 1000 liter. De sorte er normalt nogle af de tungeste skærver, da de sorte klippearter i Norge og Sverige har en høj densitet, og derved en høj materialevægt.

Hvad er granitskærver?

Granitskærver er knust klippemateriale. Disse skærver kommer fra Norge, og er et utrolig flot naturmateriale. I de store granitbrud starter man med at springe kæmpe klipper, og her får man nogle kæmpe klippestykker som de kan starte med at bearbejde i deres store maskiner. Disse maskiner knuser de store stykker ned, og efterfølgende bliver de blandende mindre stykker sorteret i størrelse. Herved har man granitskærver, som bliver brugt rigtig mange steder i industrien, til vores alles fordel. De bliver brugt til produktion af asfalt, beton, kystsikring, langs jernbaner og mange andre steder. Det der er fordelen ved skærver, kontra mange andre stentyper, er, at man for det første er 100% sikker på at der ikke er et kalkindhold i stenene, og dernæst at det er et utrolig hårdt materiale.

Granitskærver til gravsted

Disse mindre granitskærver sort 5-8 mm. bliver ofte brugt ved etablering og genopfyldning på gravsteder og urnesteder. 5-8 mm. er den mest populære skærvestørrelse på kirkegårdene, da den, for det første ser flot ud på mindre arealer, og det er nemt for dem der passer gravstedet at rive i stenene, så de ligger pænt og er fri for ukrudt. Det skal altid se pænt og præsentabelt ud.

Granitskærver levering

Hos Maxibag.dk går vi meget op i leveringen af vores maxibags / bigbags, og derfor tilbyder vi vores kunder forskellige muligheder indenfor levering. Det er vigtigt for dig som kunde, at få placeret varen bedst muligt for dig, og at varen bliver placeret så tæt på det sted de skal bruges som muligt. Da skal du ikke bruge unødige kræfter på at flytte varen langt.

Disse forskellige leveringsmetoder lister vi op her:

Standardlevering

Denne leveringsmetoder kalder vi også "fortov / indkørsel". Du skal vælge denne leveringsmetode, hvis du ønsker varen placeret ude ved vejen, på fortovet eller maks en meter ind i din indkørsel.

Mobil gaffeltruck

Vores dygtige chauffør medbringer en mobil gaffeltruck ud til dig. En sådan special truck der kører på luftgummihjul og nærmest terrængående, er fantastisk at levere med mange steder. Chaufføren tager trucken af lastbilen, og kan køre med denne selvkørende gaffeltruck ned af stier i kolonihaver, ned ad grusveje, på koteletgrunde, og i alle mulige underlag som granitskærver, perlesten, stabilgrus og på tørre græsplæner.

Kranlevering

Her medbringer vores dygtige chauffør en lastbil med påmonteret kran ud til dig. Du skal vælge denne leveringsmetode, hvis du gerne vil have dine sorte granitskærver ind over et hegn eller en hæk, eller andre steder hvor maxibagen skal løftes over noget.

Granitskærver pris og tilbud

Hvis du har behov for en større mængde maxibags med granitskærver i sort 5-8 mm. sa er du velkommen til at kontakte os, for at få en god pris og et godt tilbud på dette. Du kan kontakte vores eksperter på mail: maxibag@maxibag.dk eller på tlf.: 8696 6111.

Hvor mange granitskærver pr. m2
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m3 dækker 25-30 m2 ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m2 ved de største (32-45 mm). De anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt skal et lag granitskærver være?
Jo større sten, jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt kan du finde hjælp til udregning.