Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Højeste Service • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
GRATIS levering i HELE Danmark • Hurtig Levering
Sorte granitskærver 8-11 mm.
Beskrivelse af produkt

Sorte granitskærver 8-11 mm.

1.295,00 kr.

1 m³ (1700 kg.) - Leveret gratis i bigbag / maxibag - Prisen ved køb af 1700 kg. maxibag = (1027 kr. pr. 1000 kg.) På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1700 kg.)
Kvalitet
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Sådan leverer vi
Om Maxibag.dk

Sorte granitskærver i størrelsen 8-11 mm.

Sorte granitskærver 8-11 mm. er den anden mindste skærve på markedet. Det er en mindre, og meget smuk skærve, som mange vælger at bruge i deres bede eller til at pryde i deres gårdhave. Den er nem at arbejde med, og den er nem at udlægge. Det der også er en fordel ved denne skærve er, at den er nem at rive i, så man altid kan rive overfladen pæn og jævn ved behov.

Vi sælger den flotteste sorte granitskærve i 8-11 mm. på markedet, og den er meget pænt sorteret i størrelsen. Du vil opleve en meget ensartet sten, som ser rigtig flot ud. Vi sælger den også til brug i japanske haveanlæg. 8-11 mm. er det typiske størrelse man bruger her.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Granitskærvernes farve

Vores sorte granitskærver 8-11 mm. er i en ordentlig sort kvalitet. Vi har to typer af skærver 8-11 mm:

Vi har vores normalt sorte som er en flot sort sten, som vi sælger rigtig meget af. Denne type er helt sort når den er våd, og mere afdæmpet når den er tør. Der kan forefindes lidt hvide sten i den almindelige sorte, da der i de sorte klipper, hvor skærverne bliver udvunden fra, er mindre hvide åre i bjergene.

Dernæst har vi vores ekstra sorte. Denne er markedets absolut sorteste sten, og helt sort og helt ensartet i farven. Den bliver udvunden fra en mindre familievirksomhed i Norge, der kun bryder i mindre mængder årligt, og kun få måneder om året. Vi hos Maxibag er blevet så heldige at blive den danske salgskanal for vores gode svenske samarbejdspartner. Det er vi stolte af, og du vil opleve den flotteste dybe sorte granitskærve, hvis du ønsker dette.

Du skal være opmærksom på at alle sten er fyldt med støv ved modtagelse, og det tager et par måneder i regn og slid, før du vil opleve den rigtige farve fremstå.

Vægt på granitskærver

Granitskærver i sort er et tungt materiale, og faktisk den tungeste kvalitet af skærver på markedet. Den vejer 1700 kg. for 1 m³. Fordelen ved at den er tung er, at skærverne ligger godt fast i din belægning.

Hvad er granitskærver?

Granitskærver er sorterede klippestykker, der primært kommer fra Norge og Sverige. I Danmark er det kun på Bornholm der findes granit, men denne granittype bruges ofte til produktion af brosten, chaussesten og gravsten. Der er næsten igen produktion af skærver på Bornholm længere. Det er altså Norge og Sverige skærverne kommer fra, og det samme er gældende for disse. Vores almindelige, og meget flotte granitskærver sort, kommer fra Norge, og vores ekstra sorte udgave kommer fra Sverige. Her bliver de store klippestykker sprængt, og sorteret i forskellige størrelser. En af de sorteringer er 8-11 mm., hvilket er en meget flot sortering.

Hvor tykt et lag sorte granitskærver 8-11 mm.?

Når vi snakker om granitskærver sort i 8-11 mm. anbefaler vi et lag på total 5 cm. Ved et lag på 5 cm. dækker denne skærve flot, og du vil få det bedste resultat ud af dette. Vi oplever kunder der spørger om man ikke blot kan udlægge det i 3 cm. og det er naturligvis en mulighed. Det er dog bestemt ikke vores anbefaling at udlægge det i så tyndt et lag, da området ikke vil blive dækket ordentlig, og på den måde kommer til at se ufærdigt ud. 5 cm. er den perfekte og ordentlige løsning.

Sorte Granitskærver 8-11 mm. - hvor kan de bruges?

Denne størrelse af skærve kan bruges mange steder, og er en af de mest populære stenstørrelser på markedet. Om du skal bruge den i dit gårdhavemiljø, i et bed eller som terrasse granitskærve er den fin. Det eneste sted vi ikke anbefaler denne størrelse af skærve er i en indkørsel. Nogle vælger at gøre det, men disse sten sætter sig nemt i dækkene på bilerne, og bliver på den måde trukket væk fra belægningen.

Granitskærver vs ukrudt

Ved at opbygge din belægning med sorte granitskærver 8-11 mm. kan du lave området rigtig ukrudtshæmmende.

Den bedste måde er at ved først at udlægge en ukrudtsdug på det område du skal have lavet nyanlæg på. Dernæst 3 cm. sort stenmel og til sidst 4-5 cm. granitskærver. Denne løsning er yderst effektiv, og der vil gå meget lang tid før noget ukrudt kan forekomme. Det er en god ide lige at tromle eller vibrere stenmelet med en pladevibrator efter udlæg, så det ligger fast og jævnt. Dernæst udlægges granitskærverne ovenpå stenmelet. Og til sidst er det en god ide at tromle eller vibrere skærverne, så de ligger jævnt og fast.

Levering af sorte granitskærver 8-11 mm.

Materialer som granitskærver er tunge, og det er vigtigt for dig at du får placeret varen så tæt på, eller der hvor du skal udlægge dem, så dit arbejde bliver nemt og lige til. Hvis får placeret det for langt væk fra hvor du skal bruge det, er det et større og tungere arbejde at udføre. Derfor har vi hos Maxibag, som speciale at tilbyde dig forskellige leveringsmuligheder / leveringsudstyr, som du frit kan vælge imellem, alt afhængig af hvad der er bedst for dig. Dernæst har vi Danmarks hurtigste levering, og du kan altid vælge en ekspreslevering, hvis du ønsker dette.

Fortov / indkørsel.

Denne leveringsmetode skal du vælge, hvis din vare kan blive placeret ude ved vejen, på dit fortov eller lige ind i starten af din indkørsel. Her kommer transportøren og placerer indenfor dette område hos dig, og du kan blot lave en beskrivelse i din ordre, hvor varen skal placeres. F.eks. på fortovet, og da placerer vores dygtige chauffør det der. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, bare du har lavet en god beskrivelse omkring placering i din ordre.

Mobil gaffeltruck

Denne ekstremt populære leveringsmetode vælger vores kunder ofte. Vores chauffør medbringer en selvkørende gaffeltruck med ud til dig, og denne piller chaufføren af lastbilen, og kan køre med de maxibags du skal have leveret. Denne truck har luftgummihjul som kan køre i småsten, ral, grus og på tørt græs. Den kan køre det ned ad en grusvej eller ind til din kolonihave. Den er 2,3 meter bred, og kan vende på en meget lille plads.

Kranlevering

Her kommer vores gode chauffør ud med varen til dig, med en lastbil påmonteret kran. En sådan kran er rigtig god, hvis du skal have dine sække løftet hen over noget. Det kan være en hæk eller et hegn. Det er altså i disse tilfælde du skal vælge af få granitskærver leveret med en kran. Kranen kan løfte bigbag'en 5-7 meter væk fra lastbilen.

Du kan læse mere om vores leveringstyper her

Granitskærver pris og tilbud

Hos Maxibag er vi altid garanter for billige granitskærver og vi har den bedste pris på markedet inkl. levering. Hvis du skal bruge en stor mængde med mange maxibags, har vores dygtige salgsteam mulighed for at give dig et tilbud på granitskærver. Du er velkommen til at kontakte os på mail: maxibag@maxibag.dk eller inden for vores normale telefonåbningstid på tlf.: 86 96 61 11.

Hvor mange granitskærver pr. m2
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m3 dækker 25-30 m2 ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m2 ved de største (32-45 mm). De anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt skal et lag granitskærver være?
Jo større sten, jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt kan du finde hjælp til udregning.