Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Sorte granitskærver 11-16 mm.
Beskrivelse af produkt

Sorte granitskærver 11-16 mm.

1.295,00 kr.

1 m³ (1700 kg.) - Leveret gratis i bigbag / maxibag - Prisen ved køb af 1700 kg. maxibag = (1027 kr. pr. 1000 kg.) På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1700 kg.)
Kvalitet
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Sorte granitskærver i størrelsen 11-16 mm.

Vi tilbyder her de flotteste sorte granitskærver 11-16 mm. på markedet. Det er smukke og unikke sten, som pynter flot i havebede, gårdhaver, på gangstier og i indkørsler. 11-16 mm. er en bestseller og det er normalt den størrelse skærve man ser i indkørsler over hele Danmark. Vores sorte granitskærve 11-16 mm. er så flot sorteret, og har en meget ensartet størrelse. Det er nemlig vigtigt at sådanne sten er sorteret ordentligt, så din belægning kommer til at se ordentlig ud. Vi tilbyder disse sorte skærver i to varianter, og dette vil vi komme ind på længere nede i teksten omkring granitskærver og farve.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Hvor tykt et lag sorte granitskærver 11-16 mm.?

Når du skal udlægge granitskærver sort 11-16 mm. anbefaler vi at du gør det i et lag på 5 cm. Det er en perfekt lagtykkelse, som hverken er for lidt eller for meget. 11-16 mm. er den perfekte størrelse at anvende i en indkørsel. Hvis du her udlægger for lidt vil du hurtigt komme til at se bunden under skærverne, og det ser ikke ordentligt ud. Hvis du kommer for meget på, kommer der kørespor ind i indkørslen. Så et lag på 5 cm., maks 6 cm., er helt perfekt og passende.

Hvor bruges granitskærver 11-16 mm.?

Sorte granitskærver 11-16 mm. er den mest anvendte skærve på markedet. Den bruges alle steder, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvor den er god at bruge. Det kan være i haver, parker, ved virksomheder og i indkørsler. Det er den absolut mest brugte stenstørrelse i indkørsler, og det er næsten altid den størrelse man ser rundt omkring i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Det er en all-round skærve, som du kan bruge hvor du ønsker. Det der også er smart ved granitskærver, i forhold til almindelige danske natursten er, at de er kantede i strukturen. Derved kan skærverne ”låse” sig sammen, så de ligger helt fast uden fare for at de kan rulle.

Hvordan undgår man ukrudt i granitskærver?

Sorte granitskærver 11-16 mm. er en perfekt sten til at dæmme op for ukrudt. Det der er vigtigt er, at du griber det rigtigt an første gang, og får det etableret korrekt. Der er som grundregel to måder at lave en perfekt løsning, for at dæmme op for dit ukrudt. Vi lister op her:

Sorte skærver og ukrudtsdug

Ved denne løsning udlægger du først en ukrudtsdug (gerne i sort farve som den vi forhandler). Sørg for at ukrudtsdugen dækker området ordentligt, og lapper over hinanden. Efterfølgende udlægger du granitskærverne i et jævnt lag. Det er en god ide at køre en pladevibrator eller en tromle hen over skærverne når de er udlagte. Når du gør dette låser du skærverne sammen og de kommer til at ligge helt perfekt.

Sorte skærver, sort stenmel og ukrudtsdug

Du skal vælge denne løsning, hvis du vil have en helt perfekt belægning, hvor der går meget lang tid, før du ser noget ukrudt på det område hvor du udlægger granitskærver. Det er den bedste og mest langtidssikrede måde at etablere et bed på. Først udlægger du ukrudtsdugen, og sørger for at den dækker området ordentligt. Dernæst udlægger du ca. 3 cm. sort stenmel. Når ud har udlagt det sorte stenmel, er det en god ide at banke det jævnt og sammen med en pladevibrator eller tromle. Når du har gjort dette, udlægger du 4-5 cm. sorte skærver på til sidst. Som sidste del kører du lige din pladevibrator eller havetromle hen over de nyanlagte skærver, så de kommer til at ligge helt jævnt og låse sig sammen. Det er også muligt at lade være med at bruge en vibrator, men det er det klart bedste.

Farve på granitskærver

Vi tilbyder to forskellige typer af granitskærver sort 11-16 mm.

Vores flotte almindelige kvalitet, er flot sort når den er våd, og mere afdæmpet når den er tør. Der kan være lidt få hvide sten i denne type, da der i de klipper denne type sten udvindes fra, findes nogle små hvide åre i bjergsiderne, mellem alt det sorte. Det er en flot skærve som vi har stor succes med.

Vi tilbyder også en ekstra sort kvalitet, og denne skærve er absolut den sorteste granitskærve på markedet. Dens forekomst kommer fra et lille granitbrud, hvor der kun produceret begrænsede mængder, få måneder om året. Vi har været så heldige at få det danske agentur på salget af denne, og det er vi meget stolte af. Den er helt sort og helt ensfarvet i selve skærven.

Vægt på granitskærver

Granit er i sin natur et tungt produkt, og sort granit er noget af det tungeste. Disse sorte sten 11-16 mm. vejer 1700 kg. pr. m³.

Hvad er granitskærver?

Granitskærver kommer normalt fra udlandet, da vi ikke i Danmark har klipper. Skærver er i sin natur mindre stykker fra granitklipper, der er knust og sorteret ned i en mindre størrelse. Der findes forskellige størrelser, eller nærmere sorteringer af stenene, og det er derfor vi kan tilbyde nogle forskellige flotte sorteringer her på Maxibag.

Granitskærver levering

Granit er et tungt produkt, og derfor skal du naturligvis have placeret varen der, hvor du skal bruge den, eller så tæt på det sted som muligt. Vi har nogle af landets dygtigste chauffører til at køre rundt med vores maxibags, og de giver mange tusinde af kunder en ekstraordinær service hvert år. Det betyder meget for os at kunne hjælpe dig som kunde bedst muligt, og samtidig give dig forskellige af leveringsmuligheder, både i forhold til det udstyr du får leveret med, og samtidig at du kan vælge hvor hurtig levering du ønsker.

Vi tilbyder tre forskellige leveringsmetoder.

Standardlevering

Vores standardlevering også kaldet "fortov / indkørsel" er den leveringsmetode du skal vælge, hvis du gerne vil have placeret din maxibag på vejen, ved kantstenen, på fortovet eller lige en meter ind i din indkørsel. Da skal du vælge denne gratis leveringsmetode. Vi anbefaler, at du laver en beskrivelse af hvor du ønsker varen placeret i din ordre, så chaufføren har noget at kunne navigere efter.

Levering med mobil gaffeltruck

Denne leveringsløsning skal du vælge, hvis du skal have kørt din maxibag med en selvkørende truck med luftgummihjul. Her kommer vores chauffør ud til dig med en lastbil, hvor denne specialtruck sidder bagpå. Chaufføren kan pille trucken af sin lastbil, og køre varen rundt fra lastbilen til det sted du ønsker varen placeret. En sådan truck kan køre på alle faste underlag såsom sten, ral, tørt græs, asfalt og grusveje. Den bliver også brugt til levering i mange kolonihaver, hvor der kan være vanskelige forhold for større lastbiler.

Levering med kran

Denne leveringsmetode er god til dig, hvis du skal have din maxibag med granitskærver over et hegn eller hæk. Det kan også være andre steder, hvor varen ligesom skal hen over noget og ind i f.eks. din have. Her kommer chaufføren ud til dig med en lastbil med kran og sætter varen hvor du ønsker.

Få et godt tilbud på granitskærver

Vi tilbyder altid meget konkurrencedygtige priser og samtidig varer i højeste kvalitet. Hvis du skal bruge en rigtig stor mængde materialer, og derved mange maxibags / bigbags, er vores gode salgsteam altid klar på at give dig et godt tilbud. Du kan kontakte os på telefon inden for vores normale åbningstid på 86 96 61 11 eller døgnet rundt på vores mail: maxibag@maxibag.dk.

Hvor mange granitskærver pr. m2
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m3 dækker 25-30 m2 ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m2 ved de største (32-45 mm). De anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt skal et lag granitskærver være?
Jo større sten, jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt kan du finde hjælp til udregning.