Kundeservice 86 96 61 11
Trustpilot
Hurtig Levering • STOR Mængderabat • Ingen gebyrer
Højeste Service • GRATIS levering i HELE Danmark
Sorte granitskærver 32-45 mm. (DSB)
Beskrivelse af produkt

Sorte granitskærver 32-45 mm. (DSB)

1.345,00 kr.

På lager - klar til forsendelse

Levering i hele DK med fast broforbindelse

Mængde
Bedste kilopris ved køb af 1 m³ (1700 kg.)
Levering

Indtast dit postnummer og se alle leveringsmuligheder
(Gaffeltruck, kran og leveringstider).

Indtast postnummer:
Indtast venligst et gyldigt postnummer
Hvor meget skal jeg bruge?
Du skal bruge m³ ( kg).
Alt om vores leveringsmetoder
Om Maxibag.dk

Sorte granitskærver i størrelsen 32-45 mm.

(Store granitskærver)

Vi sælger og leverer sorte granitskærver 32-45 mm. af de bedste kvaliteter. Sorte granitskærver 32-45 mm. er natursten, som springes i udenlandske landskaber. Sorte granitskærver giver en naturlig flot og inspirerende overflade for husejere og virksomheder over hele Danmark. Sorte granitskærver er for kunder, der ønsker en smuk sort overflade, som giver et eksklusivt look.
Vi har følgende produktstørrelser inden for sorte granitskærver.

  1. Sorte granitskærver 32-45 mm. er en baneskærve, som er en utrolig smuk granitskærve til haveanlæg. Sorte granitskærver 32-45 mm. anbefaler vi udlagt i et lag på 10-12 cm.

Sorte granitskærver i størrelsen 32-45 mm. er store granitskærver, og er gode til at udlægge, hvor man vil være sikker på at de ligger fast. Ofte er sorte granitskærver i denne størrelse bruge på skrænter og skråninger, da denne type ikke ruller ned, selv under kraftige regnskyl. 

Sorte granitskærver 32-45 mm. bliver kaldet for enten DSB skærver, baneskærver, jernbaneskærver. 

For en optimal bund under sorte granitskærver, anbefaler vi sort stenmel udlagt i et lag på 3-5 cm. under de sorte granitskærver. Sort stenmel er ukrudtshæmmende og giver en fuldt dækkende sort bundfarve under granitskærverne. Herved kan man spare lidt på lagets tykkelse af sorte granitskærver, og være garanteret for, at området med sorte granitskærver, ikke bliver blandet med sand eller jord. Dette giver den mest fyldestgørende oplevelse af anlæg med sorte granitskærver. Sort stenmel skal også ses som en bedre løsning end fiberdug.

Når de sorte granitskærver bliver leveret, er de fyldt med støv fra knusningen af granitten, og der vil gå tid, før alt støvet bliver skyllet væk af regnvand. Sorte granitskærver er mest sorte i våd stand. I enkelte tilfælde kan der forekomme få hvide sten blandt de sorte granitskærver, da det er 100% naturprodukt. 

For at få et indtryk af denne stenstørrelse, se venligst vores produktvideo her overfor, for at få et godt indblik i størrelsen.

Bemærk: Man angiver altid skærvernes størrelse ud fra smalleste led.

Sorte granitskærver leveres i enten 1.700 kg Maxi Bag eller en 1.000 kg. Maxi Bag.

Hvor mange granitskærver pr. m2
Det afhænger af størrelsen på skærverne. 1 m3 dækker 25-30 m2 ved de mindske skærver (5-8 mm), og 10 m2 ved de største (32-45 mm). De anbefalede tykkelse står beskrevet under hver enkelt produkt.
Hvor tykt skal et lag granitskærver være?
Jo større sten, jo tykkere lag. Ved de mindste sten (5-8 mm) anbefaler vi 3-4 cm. Ved de største (32-45 mm) anbefaler vi 10 cm. Under hvert produkt kan du finde hjælp til udregning.